Day 2



Hm, denna blir också rätt svår, för ja.. jag lyssnar inte direkt på musik som jag inte gillar, daah ;-)
Gosh, detta är verkligen svårt... kollar igenom iTunes men hittar inget speciellt, hm.




Miracle - Cascada

Jag hatar inte låten eller så, men jag gillar inte cascada så jag tog ngn random som jag hade (:

Musiklista - 30 dagar

Hitta en rolig lista på någon blogg där man lägger upp en låt för varje dag utifrån listan, så jag tänkte att jag kan börja idag :)



Denna är faktiskt väldigt svår. Favorit, hmm...



Remembering Sunday - All Time Low

Kanske inte min all time favorite, men för tillfället i alla fall. Tröttnar verkligen inte på den, tycker den är helt grym. Dock tycker jag den är finare live, men ja... fortfarande väldigt bra!

//B1

3 band, 1 konsert



Ni såg rätt! I januari ska alla dessa tre banden spela på en konsert i Malmö. Jag har ett extremt sug att åka dit men ajg vet inte än. I så fall ska det bara vara för skojs skull. Skulle kunna tänka mig att sitta vid baren typ, med tanke på att jag inte lyssnar på dem längre men jag har velat se The Devil Wears Prada och & Bring Me The Horizon ganska länge så :)

Biljetterna släpps den 4 oktober så om ni vill se dem så är det bara att gå och boka! Tyvärr står det inget pris, men jag tror inte att det är speciellt dyrt.

just for now

Väldigt dåligt bloggande men jag har ganska mycket att göra. Redovisning i psykologi imorgon och jag måste lära mig en hel text utantill tills dess, glosor i tyska,läsa i någon dum svenska bok, och några sidor i matteboken.... okej kanske inte såååå mycket men jag är fett trött också! vill ta studenten nu.


Fina cambilder sen förra året :) xD

/B2

Moon - Kill Krinkle Club





Ganska udda musik, även för mig men det finns alltid en historia bakom! Nu råkar det vara att tjejen i videon är min kusin som bor på Irland och ja... för några veckor tillbaka fick jag deras nya album innan det hade släppts och jag lyssnade igenom det och fastnade för det. Jag tycker det är grymt att dem har lyckats och till hösten ska dem tillbaka till Amerika för sin andra(!) turné där.

Dessutom måste jag påpeka att deras barn är så grymt coola! Dem pratar svengelska, jag dör typ när jag hör dem prata ;P

Blessed Union of Souls



Blessed Union Of Souls - Brother My Brother



Så... detta var vad jag lyssnade på halva natten. Låten kommer från pokemon soundtracket från den första filmen(Ni vet med Mewtwo?) Och jag älskade låten när filmen kom ut, med andra ord så var jag en riktig liten pokemon nörd. Borde kanske ändra tempusform.. Jag är fortfarande en riktig pokemon nörd. Jag har jättemånga pokemon spel till gameboy och nu på sistone har jag suttit och tittat på animen och spelat spelen, vilket inspirerade mig till att lyssna på låten igen. :)


The anger burns can't remember why
It's kind of crazy to cause so much pain
Our foolish pride makes us hate this way

We watch our world fall apart
Tell me what good is winning
When you lose your heart

tråkig tyska lektion

B2: "Du glömde frågetecknet..."
B1: "Ne, Jag behöver inget!"

(Okej låter kanske inte så jätte kul men det va väldigt roligt då xD Spec med alla andra fula skämt vi gjorde som störde resten av klassen som fan! Fick många fina arga blickar xD)





/ B2


Labbpartners...



Sån vacker bild från naturkunskapen när vi skulle labba. Älskar att den svarta kanten ser ut som mohammed ögonbryn typ, haha.

Hur som helst... FEEET bloggtorka just nu. Jag har typ lagt av med att sova på nätterna utav någon anledning och ja.. man kommer hem från skolan så jävla sent och vi har rätt mycket på gång i skolan nu. Måste hitta på lite framgång till projektarbetet alltså... Min handledare stressar mig.

Shit vad mitt hår ser orange ut... Herregud alltså! Jag svär på att det inte är så orange alltså. Får ta och färga om det så man ser att det ska vara rött.. herregud..

//B1

Beyonce 11/5 Scandinavium - Göteborg



Innan konserten, den glada kön som hade nr :D

Ave Maria :D

Diva

Kungarna av Tylösand

Efter att ha läst så mycket diskussioner om kungarna av Tylösand och nu även sett debatten. Så måste jag såklart kolla på det xD om jag får kanal5 webbTv att funka såklart...


Vad tycker ni om programet :)?


Halalddin



Åh, jag älskar denna! Den är så klockren alltså! Såg den för ett tag sen men har inte orkat lägga upp den, men kan lika bra göra det nu :)

Pokémon!

B2: "Åh, pokemon är nerladdat!"
B1: "Vilken språk?"
B2: "Åh vilken fin engelska"
B1: "Svenska annars"


Black&White

6 timmar senare så var tårtan färdig. Tyckte inte direkt den var någon hit, jag hade föredragit en cheesecake, men men... så dålig var den inte.

Tårtan bestod av chokladrulltårta som botten med en sorts... vit chokladmousse toppat med riven vit choklad och hallon.



//B1


Biljett köp


Så nu har vi bokat biljetter till Imogen heap den 14 november :D
Känns bra, äntligen lite konserter inplanerde igen!!

 

/B2

What a mess!

Som ni säkerligen har märkt så har det på sistone dykt upp massor med konsertinlägg lite huller om buller. Anledningen till det är för att när jag och B2 skapade bloggen så ville vi berätta om våra konserter och resor men konstigt nog så har vi aldrig orkat skriva om våra resor och konserter, så nu i veckan bestämde vi oss för att ta tag i allt detta och verkligen se till att detta blir en konsert- och musikblogg!

Så förvänta er fler konsertinlägg eftersom vi har en del konserter kvar att skriva om och nu i november ska vi på 2 konserter, vilket gör att det blir lite drag i bloggen :)

Musik för övrigt har inte ritkigt kommit igång eftersom det känns bäst om vi tar en sak i taget och nu satsar vi på konserterna. När detta är klart tänkte jag börja posta typ 1-2 låtar per dag som finns i mitt iTunes :) Och tro mig, det kommer bli väääääldigt varierad musik :)

wooh, nu blev mitt vampire diaries avsnitt klart, så dags att titta innan B2 dyker upp :)

//B1


vackert gammal bild sen någon fredagseftermiddag :)

Bakning

Skulle baka, men nu hittar jag inte bottnen till den den löstagbara kantformen... hmm, bajs.


EDIT!

Ska springa bort till åhlens och köpa en ny, onödigt men jag har letat överallt. :(

/B1

Chris Brown 31/1 2009 Stockholm - Hovet




Chris Brown - With you i slutet då hela publiken sjunger <3
 
Denna låt spelades på en "plattform" på andra sidan av arenan :D Hysterin när han sliter av sig tröjan ;)

Chris Brown 31/1 2009 Stockholm - Hovet

 


Åkte tillsammans med Amanda och rebecca ut till Globen/hovet 8 morgonen för att köa :) Alla gillade att jag hade på mig en Tokio Hotel tröja speciellt inne på konserten, fick några fina gliringar om det.. Men lite skyll dig själv xD Men det var för att det var den enda varma tjocktröja jag hade då, hehe
 
Det fanns 2 köer, så i våran kö så var det bara folk fram till dom blå dörrarna :) Dock trängde sig folk som fan och var allmänt jobbiga. Och till den som vill veta så är kösystem till Hovet lika dåligt som det är på forum i danmark... Helt värdelöst och folk blev skit arga när vi skulle in, så en nacka mig och slängde vatten tydligen så var det VI som orsakade allt knuffandes i hela kön?

Rebecca,Amanda,Anna och agnes :) var ganska kallt att köa i slutet på januari! Dock var värre till Tokio hotel x)

Slutsålt på Hovet :) Dock så var det en utav dom värsta konserterna jag varit på.. asså inte pga utav Chris brown han var ganska azum xD Men det var så jävla jobbigt ute på golvet, för vi stod inte på första eller andra raden utan flög bara omkring fick inget vatten och ingen luft xD och det var inte härlig " konsert" feeling bara grymt jobbigt... Så jag hittade stor bagpacker väska (lol wtf) ute på golvet som jag stod på ganska länge xD Men sedan gick jag bak fick vatten och kastade in mig i folkhavet igen dock från en annan vinkel så jag lyckades få en jävligt bra plats men utan knuffande gick liksom runt allt det jobbiga :)

/B2

Smashbox

Wow, jag känner mig lite efterbliven just nu... Jag fick nyss reda på att dem säljer smashbox i sverige, var helt säker på att dem inte gjorde det faktiskt eftersom jag aldrig sett märket i någon kosmetikaffär förut...

Men i alla fall, så surfade jag runt och såg att dem faktiskt säljer det här i sverige, åtminstone på svenska hemsidor och jag dog lite. Det finns hur mycket smashbox smink som helst som jag vill ha och jag har tagit för givet att det inte finns i Sverige... Tji fick jag.


Vote vote vote!

http://ema.mtv.se/artister/eminem

Glöm inte att rösta nu!!! Han behöver alla röster han kan få :) Så klicka bara på länken och rösta nu!


Aktiekunskap

Ett ämne som låter skittråkigt, vilket det mycket väl kan vara, men med rätt lärare är det väldigt intressant faktiskt.
När jag valde kursen så såg jag framför mig en väldigt tung kurs med massor av teori och just nu så tycks jag bli motbevisad med raka motsatsen :o
Lite drygt att ha en lektion på 3 timmar, men vår lärare är lattjo och skämtar till det och ja... han gör lektionen väldigt rolig. Dessutom kommer vi inte ens få någon kursbok utan han har bara förklarat grunderna lite snabbt och nästa vecka ska vi börja köpa aktier på riktigt, vilket är helskoj. Han har utformat kursen så att vi kommer ha en tävling där det gäller att köpa och sälja aktier.
Dock är det som sagt en massa krångliga termer som man måste lära sig...

Men jag kan fan inte bestämma om jag gillar eller ogillar kursen. Den är inte svår som jag trodde den skulle vara men samtidigt... När man väl sitter där på lektionen så vet jag inte riktigt om jag vill sluta eller fortsätta ha lektion. Jag har nog haft värre lektioner i alla fall.*host*småföretagande*host*host*





Har ni någon sån där lektion som man varken vet om man ogillar eller gillar?

//B1

Skolan


Bilden är från när jag och Bea försökte ta automatkort... som ni ser så failar det ganska hårt! helt klart värt 80 kr xD haha

/B2


Simple Plan 31/10 Stockholm - Annexet


david :) Härlig konsert, det roliga är att dom pratar ganska mycket på scen och drar massa skämt osv xD plus att vi bara var nå 1000 pers så hela konserten kändes väldigt personlig eller vad man ska säga xD



Eftersom det var hallowen så klädde dom ut sig på slutet :)

jag vet typ bara bilder på david men men... just ja, på slutet så skrek en kille vi blev kompis med innan "birra birra birra" och svarade vi publiken på det och så hörde dom det o skrek oxå ut det xD just då så var det väldigt epic xD

Simple plan 31/10 2008 Stockholm - Stockholm



Vi kom till globen 6 på morgonen och började köa... en utan dom värsta ködagarna i mitt liv eftersom det regnade och blåste hela tiden oO Maja,tezz och några tjejer vi träffa där på bilden :)

det var seriöst blöt överallt, det värsta var när alla börja ställa sig upp och alla tidningarna trycktes ihop och blev en enda stor sörja.. yummie. hihi våran fina lilla hydda vi bygge 8D

Sedan fick kön superdamp(inte på bilden) och alla börja ställa sig upp och gå framåt så 4 timmar innan konserten började det bli trångt, o det regna och blåste och var ett rent helvete.. osså var det inga vakter så Majas mamma ringde dom så dom kom ut och gjorde allting lite bättre. Osså var det så kallt så man kunde inte ta av sig jackorna så vi fick ta med oss dom in.. suck sicken tur att B3 reglerna inte fanns då x)

Några vi satt och sjöng ramsor med xD hamnade på andra raden men sen när alla ställd sig upp så gled jag in på första så jag fick bättre plats än dom som köat i 2 dagar eftersom dom gled ut på kanterna hehe 8D

Någon som hade sytt och kasta upp på scenen, david fångade den och slängde sen ut den i publiken som jag då fångade sen 8D

Kladdkaka



Jag är fett sugen på kladdkaka, speciellt nu efter att jag la in lite bilder från skolan. Detta är då skolans kladdkaka som kostar... 7 kr? om jag kommer ihåg rätt ;P

Tror jag ska baka senare idag, kanske inte kladdkaka men något annat åtminstone (:

//B1

Im not so sure...

Jag har ingen aning om bilderna dök upp på bloggen, antagligen inte. Det var samma dag som skolan började och vi hade en liten mini maskerad ;P


Aiden 26/10 2008 Göteborg - Brewhouse


Vi fick platser längst fram, och det coola var att efter första låten så sa dom åt oss att hoppa över stängslet och komma fram till scenen. Så jag tog och gjorde en volt över stänglset medans alla andra lite mera normala människor väntade på att vakterna öppnade upp så vi kunde springa fram. Tyckte lite synd om fotograferna osv som stod där framme som sprang för livet för att inte bli ner mejjade av oss xD



Nick the hamster <3

Flaskan som b1 fångade :D

/ B2


Aiden 26/10 2008 Göteborg - Brewhouse


B3 hade laddat upp för en hård dag... (eller ngt) chips,läsk,skittles,munkar,godis... hmm vad mer fanns i den där härliga påsen?! vill ni veta något lite äckligt, vi slängde allting som var kvar i några buskar innan konserten och sen efteråt insåg vi hur törstig vi var så då gick vi och hämta upp den igen xD myyysigt hehe



På centralen i malmö 8D

På bussen mot göteborg, när vi kom fram i Göteborg sprang vi omkring i cirka 2 timmar och letade efter Brewhouse. Vi frågade ca 15 personer och ingen visste vart det låg inte ens poliserna som tur var lyckads vi ju origintera oss ditt tillslut. Och vi fick gratis chocklad utanför ullevi :)


Efter konserten så stod vi och vänta på att bandet skulle komma ut, jag och bea tog oxå tillfället i akt och tog en bild med WiL 8D hihi Sedan gick vi tillbaka till centralen och stod inne på en shell mack till klockan 3 på morgonen där vi väntade på våran buss.. Vi fick någon sockerkick och flummande omkring som fan,  folk som stirra och garva åt oss xd hehe. Sedan på bussen så fanns det inga platser kvar så vi plus en kille som heter Daniel satte oss i trapporna i bussen där man går ut xD sov väl inte lika mycket som alla andra gjorde. Kom ihåg att jag tog en äcklig lila skittles påse och la den i någons väska lol.

/ B2

All Time Low 17 Augusti 2010

Jag en ganska lång stund på andra raden tills jag hamna typ på femte raden och det var hopplöst där så jag gick bak och passade på att utnyttja min superzoom på min nya kamera ;) Tyvärr fotade jag i princip ingenting men filmade däremot, så det får bli en någon video här istället.

Killarna var väldigt lattjo, och jag skulle kalla dem mer entertainers faktiskt. Dem visste hur man drog igång en publik och visst är det bra! Lite synd med att på Brewhouse får man bara spela till klockan 11, vilket är riktigt kasst :/


Remembering Sunday.



Poppin Champagne

All Time Low 17 Augusti 2010 (köande)

Den 17 augusti i år såg jag All Time Low i Göteborg och det var en massa skoj ska ni veta! Jag och Sarah åkte från Malmö med buss upp till gbg klockan 6 på morgonen och var framme vid halv 10 tiden typ. Helt chill gick vi till nordstan och hängde där till till 11 innan vi bestämde oss för att börja köa.
Jag är ganska säker på att jag fick nummer 50 eller 51, känns så iaf. Att köa var typ fett drygt eftersom det var typ värsta monsunen men killarna i bandet twittrade helt snälla saker om oss så ja, det gjorde hela grejen lite mer värd. Det som är värt att nämnas är att jag typ inte ens lyssnade på dem då överhuvudtaget. Jag var där för jag fick konsertbiljetten gratis ;-)



Klockan 3 var det signering på bengans, så vi plankade på spårvagnen dit och fick cd skiva signerad(jag köpte en där, hehe) Killarna var typ helt schyssta och så fick jag äran att lära dem lite svenska, hehe.



Sen när vi kom tillbaka till kön igen så var det skitmycket folk, och jag dog typ lite.. tror det var typ 150 pers och när vi lämna var det typ 60, och vi var inte ens borta länge, typ 1,5 timme ;o
Men typ efter att ha stått i kön i typ en kvart så kom det en kille med massa pizza kartonger och ropade ut "All Time Low bjuder fansen som har köat på pizza!" vilket var helt epic, haha. Så vi fick pizza för att vi hade köat i pissväder (:



Denna bilden togs typ vid 7 tiden och då ringlade kön ganska långt bort, haha. Det var 1 timme innan insläpp. Jag hade inte velat stå mitt där utan nummer kan jag säga...

grafisk kommunikation

detta är vad vi gör på lektionen ;-)

jag kunde inte låta bli...



obs, denna är gjord på typ 5 sek, inte noggrannt. ;P

Musiktips - The offsprings


Tänkte bara tipsa om denna gammla grymma låt med The offsprings - self esteem som bara spelas mer och mer hemma hos mig x) Var tvungen att kolla upp vad dom håller på med nu förtiden och tyvär verkar det inte som att dom har några planer pån att komma till europa snart, endast konserter i USA. Men men...

Late at night she knocks on my door
Drunk again and looking to score
Now I know I should say no
But that’s kind of hard when she’s ready to go
I may be dumb
But I’m not a dweeb
I’m just a sucker with no self esteem


Avril Lavigne 28 juni 2008

Videos från Avril Lavigne konserten :) Vill du se fler så är det bara att gå in på mitt youtube konto www.youtube.com/xbacktoyou
och det är faktiskt ganska bra ljud och kvalite på dessa ! speciellt om man jämför hur de flesta konsert videos såg ut 2008.


My happy ending

Sk8er Boi

Losing grip

och till den som kollade och märkte att det var massa folk framför oss såå... JOO vi stod på första raden men sen kom det massa bajs VIP människor som fick ställa sig där.

/ B2

Avril lavigne 28 juni 2008



 Väldigt lyckliga tjejor på första raden :D

Jonas brothers var förband, faktiskt ganska härliga live..

tadaaa! gud, av alla konserter jag varit på så gick denna snabbast, dock gjorde jag misstaget att stå med kameran under hela konserten vilket ja aldrig gjort om igen!

Sk8er boi

Don't tell me
helt klart en utav dom bästa konserter jag varit på, men det tycker väl vi väl alla om våra favorit artister och band :) Nu väntar vi bara spänt på hennes nya album och turne :)

/ B2

Kön till Avril lavigne 28 juni 2008

Även om detta var över 2 år sen så är det ju tur att man kan gå in på BDB och fräscha upp sitt minne!! Så nu ska vi slänga in alla konserter vi har varit på! Tar väl lite varje dag och det kändes ju bra att börja med från början xD

Träffade Maja"myra" för första gången på denna konsert, vi hade snackat via internet i cirka 1 om Tokio hotel och nu bestämde vi oss för att äntligen träffas :) Vi hade inga kö nr men det var ungefär 14 st framför oss i kön, och allting gick jätte bra tills alla Jonas brothers fans kom och mucka. Dom ansåg att dom kunde gå före mer eller mindre hela kön för att en av deras kompisar hade varit där sen morgonen. Men vi gick ihop alla som varit där länge och lyckades skicka bort ganska många! och det var även där jag lärde mig att vakterna som är runt omkring och ska hålla koll på läget inte kan göra mycket mer än att prata dom har ingen makt till att " ta till våld". Typ dra ur någor ur kön,vilket kan både vara posetivt och negativt!




Kön bakom oss :)



framför oss :)



Naomi, fett härligt tjej :D

/ B2


RÖSTA NU!

Nu pratar vi EMA MTV.

http://ema.mtv.se/artister/eminem

Gå in där, och ner på sidan så klickar ni rösta på alla kategorierna och sen klickar ni "F5" och fortsätter med det. Jag har nämligen ett uppdrag. Eminem MÅSTE vinna över Justin Bieber som också är nominerad i en av kategorierna som Eminem är, och jag som fan kan inte tillåta detta hända.

Så nu ber jag er gå klicka på länken och hjälpa mig i detta omöjliga projekt!



Psst. En fågel viska i mitt öra att jag och B2 har lite saker på gång för att göra bloggen lite mer aktiv. Ni får hålla koll ;)

//B1


Studera utomlands

Vet inte om denna mässa gav så mycket men det var hyffsat intressant ändå :) Skulle helt klart kunna tänka mig att åka och plugga i USA (californien helst dårå) kollade lite extra på det som låg i long beach hehe! xD men då blir det nog inte förens om ett par år!



/ B2

Bilden säger allt...



Jag fick intrycket av att sidan inte var speciellt proffessionell när jag såg det där, haha.

//B1

Valet 2010

Jag sa till mig själv att jag inte ville ha något politiskt skit i bloggen, men ändå känns det som att det borde komma med här.

Jag förstår inte riktigt hur människor tänker längre. Visst ska man rösta för vad som är bäst för dig, men saken är att man måste tänka lite längre fram vilket jag skulle vilja säga att alliansen inte gör. Visst, deras politik håller i NULÄGET, men i framtiden, inte speciellt bra. Visst låter det bra att om man är frisk så ska alla som är döende arbeta osv.. men vad händer när DU blir döende? Vill du verkligen arbeta då? Ska du bli utförsäkrad och sättas i arbete? För det är precis vad alliansen propagerar.

Vi har växt upp i ett samhälle som har blivit uppbyggt av det rödgröna styret, och var det något fel på det? För dem rödgröna har byggt upp vårt samhälle sen lång tid tillbaka och vi har aldrig haft några problem som andra länder. Vårt land är bättre än USA när det gäller sjukvård och välfärd, men med alliansen så går vi neråt för alliansen river ner ett fungerande samhälle och gör att de som inte har råd med dem privata sjukhusen får gå utan, vilket i slutändan blir en börda för oss alla.

Inte för att rödgrönas förslag är helt genomgoda, men dem tänker i alla fall lite mer långsiktigt och vet vad dem håller på med, för som sagt. Det är dem som har byggt upp det fungerande samhället vi har idag.

Det slog mig idag... Om alliansen vinner så kommer det bara göra mig mer bestämd över att jag inte vill stanna kvar i Sverige och se hur klyftorna ökar mellan klasserna och se hur ett välfärdat land sakta bryts ner. Jag lever hellre i fattigdom i ett land som arbetar sig uppåt än ett land som sakta bryts ner bara för att människor inte kan tänka längre än vad näsan räcker.

Om man är stolt över att vara svensk, måste man också vara stolt över samhället vi byggt de sista 100 åren. Och det innebär att vi kan inte låta det försvinna eller tas bort bit för bit, för att ge plats åt ett samhälle som värderar negativa rättigheter snarare än positiva rättigheter.

//B1

TH4EVER ???

Hittade denna fula text som ja inte kunde låta bli att ta åt mig av!! Hatar den för att den fick mig att få dåligt samvete xD dock tycker ja slutet är lite gay för mig! men asså gaah, den är hemsk! Kommer (om jag får bestämma) aldrig sluta vara ett fan av dom.. men liksom det kommer aldrig bli samma sak igen?! enormt sad.



Hittade den på http://socolorful.blogg.se :)

/ B2

VMA 2010



Om ni såg VMA så vet ni att Eminem öppnade med 2 låtar och ja.. han är grym som vanligt ;-) Såg faktiskt inte VMA men kollade på lite klipp på youtube senare istället. Men för att vara ärlig så tyckte jag Rihanna var dålig live... Lite av en besvikelse.

School

Tänkte bara slänga in ett inlägg med lite bilder från skolan förra veckan!



Sonja, Cola och chockladcigg 8D



Julia,cola och en joppe

Poems

Kommit tillbaka i min Desperate Housewives period jag har suttit och stirrat på skärmen ganska länge nu, dock blev min koncentration störd av det blanka word dokumentet som borde varit ifyllt med en fin diktanalys. Efter ett tag gav jag upp med DH och skrev meeeen.....
vad är det för mening att sitta och analysera dikter av författaren som förmodligen inte ens själv förstår vad dom  skrivit? Det finns seriöst inget menningsfyllt med detta dom försöker låta klipsk genom att slänga om meningar, he in avvikande & komplicerade ord. Osså blir alla "normala" människor chockade av att dom inte förstår och ja då såklart så finns det ett djupare budskap i dessa texter... ja jag är förbannad men har suttit och försökt analysera 2 dikter nu och ja tycker det bara är massa blaj, sicken tur att man har lite fantasi så man kan hitta på en vacker och betydelsefull innebörd, oooh amen

// B2


Hi...

Hi, my name is Bea and I'm a shoeholic.

Det är helt sjukt vad jag har cravings för skor. Jag kan inte ens gå i närheten av en skoaffär utan att hitta ett par skor och få typ en tvångstanke av att köpa skorna. Det är väldigt jobbigt ska ni veta. Det är också en av anledningarna till att jag väldigt sällan går på stan, utan föredrar att internetshoppa för då behöver jag inte gå in på skoavdelningen.

MEEEEEN...

Det är höst och jag tyckte jag kunde unna mig några par nya skor :)


Ett par boots från HM för 299 kr, ett riktigt kap för mig :)


Jag vet inte varför, men jag blev helt kär i dessa... 99 kr på HM.

Och sen så finns det ett par skor jag har planerat att köpa :) :)


Det svarta paret, jag blev alldeles kär alltså! 549 kr på Skonamig.se

//B1

Adam Lambert

Det går lite långsamt med bloggningen men inget spännande händer direkt i verkliga livet just nu. Jag sitter och läser böcker typ dygnet runt.

MEEEEEEEEEEEEN...

Igår läste jag på facebook att Adam Lambert kommer till Köpenhamn den 11 November och jag såg stjärnor. Min lilla bög kommer till danmark, så jag måste förstås se honom. Det kommer bli spännande :) Det är lite av ett måste för mig att se honom, det går bara inte att missa honom.

Det märks att alla artister och band börjar dra ut på turné nu. Det kommer bli en fattig tid framöver.. ;)



/B1

Imogen heap till sverige

Okej epic moment, Imogen heap och Sum 41 kommer till sverige... Vet dock inte om jag ska iväg och se Sum 41 eftersom dom spelar med 3 andra band vilket innebär att det inte blir en "riktig" konsert. Men inget kommer kunnas stoppa mig för att åka iväg och se Imogen heap (ni vet mhmm whatcha say? fast orginalet), som by the way spelar den 14 november i Malmö :)

"Everybody says time heals everything.
But what of the wretched hollow?
The endless in-between?
Are we just going to wait it out?"




// B2

Historia med Robert Langdon.

Känner mig ganska nostalgisk för tillfället. Sitter i studiesalen där någon mediaklass har historia A med Roger, vår gamla historia lärare och när man hör honom gå igenom allt så känner man igen allt det han pratar om och uppgifterna. Kursen har verkligen inte förändrats ;-)

Nästan lite roligt att sitta passivt på en lektion istället för att faktiskt vara på lektionen. Det är ganska konstigt egentligen. För om dem kommer ha lektion i studiesalen varje fredag så kommer jag i stort sett vara på varenda lektion dem har, så det kan bli intressant.

Annars så händer det inte mycket i skolan idag alltså... B2 har lektion, vet inte riktigt vilken men någon kulturlektion antar jag. Själv har man en grymt lång håla mitt genom hela dagen. Från klockan 10 till klockan 3, väldigt drygt men man kan få mycket gjort också.

Haft PA möte idag(projektarbete), och jag tycks sälja min idé väldigt bra utifrån allas reaktioner. Så nu sitter jag och för loggbok till arbetet.

Ska dock sluta skriva nu och börja läsa på en väldigt dålig bok :)



Shiiiiit, mediatreorna är ju stuuud. Insane!


Bakning

oojoj, varit lite duktig och bakat eftersom Camilla fyller år imorgon så jag tänkte vara lite snäll och ge henne dom 8D Men är inte det de värsta, att först baka kakan och sedan inte kunna äta den :o synd bara att min frosting blev hel knasig, hur mycket florsocker jag än hedde i så vägrade den att bli så fast som ja ville ha den x) hmmf


Lost in france

Idag var man inne i Malmö och gjorde två "pang pang" i örat hehe, efter att ha hört lite om vad folk sagt och läst på internet om industrial så är jag mycket chockad att det inte gjorde ondare :)
Dock kom jag cirka en halvtimme försent till piercing studion(heheheheh), jag var där i mycket god tid ca 45 minuter förtidigt. Men så tänkte jag vara lite snäll och gå och möta upp pappa vid triangeln så han lätt skulle hitta dit. Så jag går dittbort men sen så är pappa försenad så jag måste gå utan honom iallfall och så stressad som jag är så går jag såklart åt fel håll..... som tur var med hjälp från B1 så fick jag tag på piercaren och det gick bra att ja kom senare xD Dock fett pinsam att sätta sig i stolen helt svettig och med andan i halsen, men men det gick ju bra ändå x)


back in the studio

Ni har väl inte missat att både Simple plan & Avril lavigne är tillbaka i studion och spelar in nya album?! 8D fast jag tycker att Avril har hållt på väldigt länge med sitt nu, det är väl tur att hon släppt nya abbey dawn kläder och parfymen Forbidden rose så man har haft något att underhålla sig med så länge :) Längtar tills båda åker iväg på turne igen, var länge sen nu :)


Abbey dawn clothes for Alice in wonderland




Tycker att hennes "vanliga" kläder som inte varit inspirerade av Alice in wonderland är myclet snyggare och coolare :) Men dessa är helt klart annorlunda med.




Från denna kollektion så är denna min favorit som hon även har på sig i Alice musik videon!


last year

Att jag och B1 skulle börja blogga som vanligt igen gick väl inte så jätte bra men vi hade en diskussion om det idag och nu ska vi verkligen försöka ta tag i det x) sista året på gymnasiet så förmodligen kommer mycket roligt hända så vi har något intressant att blogga om.  Idag var väl inte direkt någon intressant dag förutom att vi tog (sista) klassfotot och att jag tappade bort mitt busskort men som jag hittade efter en timmes letande i min filosfi bok 8D
Just nu håller jag på att ladda ner Desperet housewives och Sailor moon samtidigt som jag kollar på animen Vampire knight 8D




Snygg bild på B3 sen förra veckan 8D


RSS 2.0