Back to basic

Då var man tillbaka efter sommaren. En helt okej sommar faktiskt, gick tyvärr lite för fort, huh. Spenderade typ mesta delen i Malmö och det har väl fått en hel del hemska konsekvenser, dvs. mitt shoppingberoende har blivit typ 10 gånger värre, inte okej. Får typ checka in mig på rehab nu ;-)

Skolan började i fredags i alla fall. Inte heller okej. Vi satt ute och drack torsdag kväll så man mådde ganska trevligt i skolan (; Massa prat om projektarbetet och jag får typ ångest av att tänka på det. Dessutom suger mitt schema b-b-alle. Börjar åtta och slutar tjugo över fyra.

Jag behöver komma in i någon skolrytm igen och typ döda mitt huvud för jag tappar typ livslusten av skolan alltså. Jag vill typ bara fortsätta vara i malmö, vilket gör allt lite jobbigare.

Får se om bloggrutinen kommer tillbaka eller så blir det typ... bloggtorka framöver.


This is not ya oi

Riktigt rolig kväll hemma hos Sonja, klockan 3:00 stampade vi in på ett bröllop där vi dansa och skrek. Alla ville ha oss där förutom några bitchiga tjejer... dom kan väl ändå inte känt sig hotade av några 17 åringar som by the way så våldigt mögiga ut? Till och med brudparet ville att vi skulle stanna xP Men vi gick hem till Sonja istället och fortsatta våran fest där  ^^ 




my horse is amazing

Åkte iväg till marsvinsholm med vixie och sonja för att kolla på teatern som de tidigare hade varit med i. Men vi fick bara se halva för sen började ösa ner med regn och blixtra.. I panik tog jag och vixie moppen hem till sonja medans hon åkte bil. Kan säga att jag aldrig har varit så blöt om kläderna i hela mitt liv, var verkligen rakt igenom. Men men det var kul,planera lite mer för festen som ska vara på lördag. höhö dock sonjas mamma men vi ska agera bartender/DJ... vi stående i "baren".. jag tror jag själv vet hur det kommer sluta ^^ Nä nu är klockan snart 03:00 God natt :)



I väntan på att det skulle börja :) Vixie,jag & Sonja :)

sweet lemonade

Som ni har märkt har bloggen också haft sommarlov, men nu ska det börjas blogga igen. Slänger in lite bilder sen min kväll med Sonja och Evangelina igår :)



BAKAR PAJ



Look at my horse my horse is amazing!!


RSS 2.0