Filminspelning

Nu sitter B3 på skolans laptop och redigerar vår svenska film som handlar om ett drama som tog plats i antikens Grekland. Pjäsen heter Medea, och jag har ingen aning om ni har hört talas om den förut, för det hade vi verkligen inte gjort!

Vi tänkte lägga ut lite roliga bilder som vi ska använda till filmen!


B1 som Jasons "hora"



B2 som barn till Medea



Nu ska vi kila vidare och gå ner till stan och fixa lite med pengar, hehe.. ;)


bloggens utseende

hej igen!

Jag kom och tänka på en liten sak. Bloggens utseende nämligen.

Tänkte bara berätta att den är lite under konstruktion. Tänkte koda om allt när jag får min data tillbaka, men tills dess får vi stå ut med denna tråk designen, blää.

Just nu skulle vi egentligen haft historia men vi hade ingen lärare så nu sitter vi och väntar på att idrotten ska börja. Inte för att vi ska vara med, latisar.
Är det bara jag som hatar ute idrott? Tycker det är sjukt tråkigt med friidrott och brännboll... fast det är kanske bara jag?!

B3

Home again!

Det är inte lätt att blogga när man är ute och reser så mycket och dessutom när ens data är trasig!

Hursomhelst är vi tillbaka i Ystad igen efter en tredagars tripp till huvudstaden Stockholm! Vi såg Alesana för andra gången och dem var helt fantastiska! Vi träffade dem för andra gången och dem var lika trevliga, haha. Shawn(sångaren) blev jätteglad när vi berättade att vi såg dem i Danmark också och det firades med en rejäl kram. Så jävla mysigt screamo band, hah.

Igår blev det shopping i sthlm city, mycket trevligt men slutet blev inte lika trevligt. Vi missade nämligen tåget, och fick lite halvt panik över hur vi skulle ta oss hem igen eftersom det var ju skola dagen efter! Men oroa er inte! B3 är experter på att lösa rese/konsert problem, haha. Vi hade i alla fall 600 kr på oss, men bussbiljetterna kostade 900 kr. Dock lyckades vi samla ihop 300 kr så vi kom säkert hem till Malmö för att sedan åka direkt till skolan. Inte direkt fräscht! Bakläxa till nästa resa: Skaffa Torrschampoo från Åhlens.

Kan visa en bild på en tröja vi köpte från HM, kampanjen Fashion against aids. Och eftersom vi är trogna TH-fans så blev det självklart t-shirten från Tokio Hotel!

fashion against aids

Väldigt snygg t-shirt!

Vi hörs senare,

B3

Beyonce

Eftersom vi inte har varit jätteaktiva på bloggen så får vi ta detta lite baklänges.

Förra veckan i måndags var vi på Beyonce i Göteborg den 11 maj. Helt klart en mäktig show, oerhört bra! Vi hade ståplats och stod längst fram i mitten, som vanligt, hehe (:
Kö systemet var super, så vi som hade köat över 8 timmar blev garanterade plats längst fram, vilket verkligen var super! Vi fick nummer på händerna så det inte blev några problem. Nummer 48 & 49 här.
Efter konserten gick vi till vår älskade Shell mack, där vi campade sist när vi var och såg Aiden på Brewhouse i gbg.
Kvart i två tog vi bussen tillbaka till kära Malmö och sedan det lila pågatåget till Ystad.

Bilder från Beyonce


Skylten utanför Scandinavium


 
Beyonce


Alesana

Snart är det dags!

På torsdag, om två dagar, så åker B3 till köpenhamn för att se hardcore/screamo bandet ALESANA! Kommer bli fett med kul. Så vi tar tåget från lilla Ystad och bytar i Malmö för att sedan ta öresundståget över till köpenhamn. Men sen kommer vi till den lite mer roliga biten.
Ingen av oss vet var Lilla Vega ligger, så det kommer bli en utmaning att hitta dit. Men med tanke på att vi hittade Brew House i Göteborg, så borde vi lyckas fixa detta med!

Önska oss lycka till!

Alesana

B3


RSS 2.0