No internet

Glömde nämna en liiiiiiiiten grej. Angående uppdateringen. Eftersom den är väldigt dålig.

Såhär ligger det till. Jag har inget internet hemma hos Iffe. Och jag har varit där i över 2 veckor. Näst intill flyttat in där. Vi kallar oss till och med sambos. lite störande. Men jag har vant mig och jag har inga problem alls att bo med honom. En bra balans liksom.

/B1

Diablo II

Just nu sitter jag hos Egge och vi har lanat sen igår. Först började vi med lite random spel, Maestia, WoW och sånt men ja... sen började Maestia lagga något katastrofalt, så vi bytte över till Diablo, vilket var awesome. Så spelade vi hela natten lång och just nu... är vi utspridda på olika lokationsplatser. ;P

Men ikväll fortsätter vi med Diablo efter att Iffe har kommit hem från träningen. Jag funderar på att sova ytterligare någon timme, hmm. Lite dött just nu, hööh.

/B1

Laserdome

Snabb uppdatering med tanke på att Iffe kommer typ närsomhelst och hämtar mig. Vi ska åka in till Malmö och gå på Laserdome med typ 10 st till. Jag har inte exakt koll på vilka, haha. Det kommer bli riktigt kul att fira alla hjärtans dag på det sättet. Ni kanske tycker det är stört, men ja... Jag och Iffe har redan umgåtts typ sen i onsdags och hela dagen idag så detta blir trevligt! :)

Och för att göra det ännu bättre eftersom det är bara jag och Iffe som är paret, så ska vi vara i olika lag ;)



PS. Kan skriva mer om lördagen senare, teheh!

/B1

chillkväll....?

hähä ett tag sen ja blogga men jaja.. Igår var vi hemma hos Egge, planen från början var att vi bara skulle chilla men det slutade med att det vart fest och drog ut på krogen, duktigt av oss (Y) och nu ikväll ska vi ut igen förfest hemma hos Iffe :) hähä!



/B2

Maestia

I förra inlägget pratade jag om att testa ett spel och det har jag nu gjort och tänkte skriva lite om det! Ska försöka att låta bli att använda gamer språk, blir kanske lättare för er som inte är vana vid det (:



Maestia är typ ett rollspel ungefär som World of Warcraft, det finns en hel del liknelser. Fast skillnaden är att Maestia är gratis att spela!

Om jag har fattat rätt så spelar man som alv och så finns det två anhang som man kan tillhöra. Antingen "The Temple Knights" eller "The Superior Guardians". Spelet går ut på att gå upp i level(dvs nivå/ranker) och utföra massa quests(uppdrag) och utplåna dem andra.

Man startar först med att välja anhang och efter det så finns det ytterligare fyra klasser att välja mellan. Warrior(Krigare), Ranger(Jägare), Mage(Magiker) eller Cleric(Präst).
Alla olika typer har olika fördelar och så, så det beror helt och hållet upp till vem du väljer.

Själv så tycker jag spelet är helt okej faktiskt. Lite för mycket religiöst för mig, men det funkar. Dock spelade jag inte så mycket igår. Klarade av typ 7-8 quests och gick upp till level 7 om jag minns rätt. Men jag ser definitivt en hel del likheter från World of Warcraft.

Jag rekommenderar att testa, men man bör tänka på att ett snabbt internet är nödvändigt för annars blir det väldigt mycket lagg.




STRIKE!!

Så har helgen passerat! Ingen uppdatering as usual, tehe. Så vad har hänt?

I fredags var jag en duktig flickvän och stack hem till iffe lite tidigare än planerat för han tränade och då tänkte jag att jag kunde passa på och diska all hans jävla disk. Ja, jag svär där för ni ska bara veta hur äckliga killar kan vara! En del av hans disk hade möglat, jag höll på att dö. Men han uppskattade definitivt min insats när han kom hem från träningen.

Helgens roligaste var nog tyvärr lördagen då vi bowlade, åt och tittade på Resident Evil: Afterlife. Bowlingen gick väl liite sisådär. Lite fult att vi från början planerade att bara vara 8 st på två banor men slutade med 14 st på 4 banor. Sen så stack vi och hämtade mat på lite olika ställen. Några fixa thaimat och vi fixade sushi.

På söndagen, hmm. Jag och iffe fick soppatorsk på Mcdrive in. Jag skrattade sjukligt mycket då ska ni veta. Fett fult när vi fick putta på bilen, haha! Sen efter det så tittade vi på superbowl och kände oss allmänt manliga.

Så vad händer denna vecka? Hmm. Iffe fyller år på onsdag så det ska firas till helgen. Ganska tråkigt, jepp jepp.

MEEEEEEEEN... Nu ska jag testa ett spel som jag skriver om lite senare ;)

/B1

Bajs blå



Jag är så grymt onöjd med dessa naglarna :( Den vita fuckade sig, den blåa tog slut och började sen böga sig. Det enda som var bra är typ det svarta. Så nu har jag en målad hand och inget blått kvar tills nästa. Ingen lust alls att fortsätta :(

/B1

Elegance

Insåg att jag har glömt att lägga upp förra veckans naglar! Inget speciellt men kan vara kul att se. Kom på det nu när jag satt och förbannade mig över ett äckligt nagellack som bara förstörde allt ;o så mina naglar nu ser ut som bajs men jag pallar inte måla om...


Så här var naglarna som jag målade snabbt innan BMTH konserten. Ganska tråkiga men jag var inte sugen på så mycket mer :)

/B1

Gamer



På sistone har jag tittat på en hel del konstiga filmer och denna är en film som jag faktiskt kan tänka mig att rekommendera trots att jag typ halvsov genom den(såg den typ efter 3 på natten).

Filmen utspelar sig antagligen i framtiden där människor kan kontrollera andra människor via typ någon nanoteknik och så finns det två "samhällen". Ett är som typ the sims samhället, man kontrollerar valfria människor till diverse saker, typ interagera osv. Men filmen handlar mer om det andra samhället som är mer utav ett krigsspel. Och dem som är med i det samhället är typ brottslingar som försöker förkorta sitt straff genom att överleva 30 st nivåer. Grejen är då att ingen har någonsin överlevt allt det där och blivit frisläppt men så helt plötsligt dyker Kable(Gerard Butler) som överlever tack vare att han styrs av en 17-årig supergamer.

Låter fett komplicerat men inte alls lika komplicerat när man väl ser den! Det var en film som passade mig, även om det är grymt mycket skjutande, blod osv. Antar att jag är ganska manlig på den punkten. Can't say no to action movies ;)

Grejen är att filmen kan vara så sjuuuukt random. Det är som att det var 2 snubbar som gjorde filmen varav den ena var superseriös och den andra satt och rökte på 24/7, vilket gör den helt awesome!

¨


Supernatural

Och så var man fast i en ny serie!

Jag har tittat på något avsnitt på tv:n förut, men det har inte varit något jag fastnade för direkt. Men sen nu i helgen någon natt så satt jag och Iffe och tittade på det efterso han tipsade mig om det och trodde det var något för mig.

Obviously hade han rätt. Jag gillar definitivt serien. Den har ganska wicked humor måste jag säga. Och ja, dem där spontana kommentarerna som Dean slänger ut som inte finns med i manuset. Så nu får jag väl se ikapp några säsonger på serien så jag kommer ikapp my loverboy, tehe.

Men i stort sett handlar serien om dem två killarna som dödar massa monster typ, och då menar jag typ ALLA monster, demoner osv. Sån där Guy serie egentligen, men det funkar för mig också, haha!


I know you're a better man when i was your girl

Rubriken är väl lite random antar jag. Nej, men det har lite med nästa vecka att göra. För då fyller min pojkvän år. Och jag vet inte riktigt varför jag känner sån extrem glädje för det. Han blir 26 år, och jag har stora planer för denna dag. Ska dyka upp typ halv 8 på morgonen med tårta och kaffe till honom innan jag måste till skolan. Lite lagomt gulligt att väcka honom så tidigt bara för att jag kan, hehe.

Nej, men ja... Grejen är att jag har blivit helt galen. Jag vill typ köpa massvis med presenter till honom och ja... Jag tänker inte säga vad jag har köpt än och vad jag ska köpa. Tror det också har lite med att göra med det uppenbara att jag längtar något sjukligt tills jag får inreda min egen lägenhet för jag tycker sånt är så sjukt kul! Och grejen är att han har inget emot om jag köper sånt shit till honom.

Jag ska dock försöka hålla igen och köpa något vettigt. För jag måste trots allt spara pengar egentligen, hehe.



/B1


RSS 2.0