Hoppas hoppas hoppas...

Vet ni vad jag hoppas på?

Fint väder på fredag. För vet ni vad? Då ska vi ut och grilla några stycken. Kommer bli fett kul. Blir så att man längtar till sommaren.



Mascara

Klockan är 3 på natten och jag har inget bättre för mig än att blogga eftersom jag inte är hemma och vill hem typ. Och när jag säger hem, så menar jag hem till Iffe. Bor inte hemma längre, för att göra en lång historia kort.

Just nu äger jag 4 mascaror men jag använder typ bara 2 stycken av dem. Beror på lite vad jag är ute efter faktiskt. Men två jag kan rekommendera i alla fall ;P



2000 Calorie Dramatic Look by Max Factor.

Kostar typ 170 spänn om jag minns rätt. ÄLSKAR DENNA!!!! Torr formula som funkar bäst om man har naturligt korta ögonfransar, vilket jag egentligen inte har. Men den är grym ändå. Den smudgar inte alls såvida man inte sitter och gnuggar borsten i huvudet på sig själv. Separerar fransarna helt fantastiskt och förlänger och ja... gör dem fylligare. Jag brukar nöja mig med ett lager av denna men två om jag vill ha dem riktigt fylliga enligt min standard. Många hade nog nöjt sig med ett lager. Perfekt som vardagsmascara med andra ord. Den ger typ.. naturliga fransar utan att vara naturligt ;P Dessutom gillar jag borsten. Helt vanlig borste utan några konstiga former osv.



Lash Architect 4D by L'Oreal.

Kostade 169 kr. Köpte den ganska nyligen efter att ha sett reklamen ett x antal gånger och funderat på den. Väldigt våt formula. Kan bli lite jobbigt ibland, eller ganska ofta. Men jag tror aldrig jag har haft en bättre mascara än denna. Den gör allt jag vill att den ska göra med ett endaste lager! Grymt fylliga fransar och tack vare fibrerna(som man dessutom kan se på borsten för övrigt) så blir dem längre också. Kanske inte lösögonfransnivå, men märkvärt längre, enligt mig. Dock måste jag påpeka att jag HATAR borsten. Den är jobbig och lite för lång tycker jag. Speciellt när den är så våt och kladdar så lätt. Men den får plus för förpackningen är awesome!

Sing it out loud

Har ni sett heineken reklamen? jag har fått den låten på huvudet iaf! Så jag passade på nu när jag var hemma och se vem som hade gjort den och jag fann svaret ganska fort.



The Asteroids Galaxy Tour - "The Golden Age"

Tror detta är ett band jag får checka in så fort jag får internet igen, höhö.

Och nej, inte tillbaka än. Bara hemma hos mamma nu där jag faktiskt har internet.

/B1

dålig uppdatering

Ganska dålig uppdatering av både mig och Bea nu.. men ja tror inte direkt det är någon som lider utav det:) helgen var nice var ute både fredag och lördag :) var till och med på bar a bar! Dock börjar man få sjuk ångest nu över projektarbetet eftersom det ska vara klart om 2 veckor och jag har knappt börjat.

Bild på mig,Bea och Pernilla sen i höstas :)

Tokio Hotel

skrivs väl inte så mycket om Tokio hotel i denna blogg längre (fast iofs har vi nog aldrig gjort det) men såg denna bild och tyckte den definitvt förtjänade en plats här :D checka in Toms blick där hähähä!



/B2

neverstore

Hittade denna bild på mig,Jasse och sångaren från Neverstore, vet inte om det är så mycket att skryta över men tänkte väl att den kunde förtjäna en plats på bloggen ;D ( lite tråkigt att bilden är mer eller mindre svart men jaja)


/B2

Goodbye lullabye



Efter att ha väntat på avrils album så länge så orkade ja inte längre utan laddade ner det idag istället ^^ hähä men det kommer ju ut om några dagar så ska ändå köpa det då. Som väntat var det väldigt mycket lugna låtar förutom what the hell och smile lite tråkigt tycker jag även om det innehåller väldigt mycket bra låtar. favoriterna hittils är nog Everybody hurt,darlin och wish you were here :)

/B2

RSS 2.0