på playan

Gled omkring på stranden och jobbade lite på brännan idag, dock blev jag nog inte så brun eftersom det var så jävla varmt så jag var bara nere i typ 2 timmar.. men det är väl det som är så underbart att bo så nära havet 8D bara strutta omkring en liten stund och låtsas att man är på någon medelhavs ö och sedan bara... åka hem igen ^^ fast jag måste säga att det ser lite mer tropiskt ut borta vid sandhammaren där jag och B1 var iväg och tälta än hur det ser ut runt Ystad men just detta var ju mer eller mindre varför vi flyttade 110 mil söderut. Vi valde havsutsikt istället för fjällsutsikt som jag btw hade på mitt gammla rum uppe i Östersund!







sjuk häst

Jaha varit lite upptagen dem senaste dagarna för jag har varit med Party i Helsingborg, hon har fått sån svår skada på sitt öga så på torsdag måste vi operera bort det. Känns lite konstigt men det var det eller att "ge henne ett värdigt slut" som veterinären sa.. Gah skulle aldrig kunna säga farväl till henne så detta känns väl som det beslut vi måste göra. Ska  bli väldigt  intressant att rida hennes sen igen, men hon vänjer sig nog fort :) Hon är duktig på sådant.
Iallfall nu ska jag kolla på någon Johan falk film, dem är faktiskt helt okej iallfall med tanke på att det är svenska filmer x)

I väntan

Så nu sitter jag och väntar på att Sonja och Hanna ska komma till köpingebro, sedan drar vi plus victoria ut och jaa... vad vi ska hitta på vet ja inte än men något lär det ju bli. Antingen åker vi väl in till ystad och springer omkring eller stannar vi kvar här och ränner. Lyckades ju ganska bra förra gången, slutade med att jag vart utfrågad av en polis .. igen. hmhm men roligt va det ^^ Ciao

Bye Bye Jake.

Alesanas ena gitarrist Jake, har lämnat bandet :(



Jag undrar vem Alex är... Vill se någon bild på honom. Det kännsd dock inte så konstigt att Jake lämna bandet. Han såg ut att tillhöra typ något pojkband, men jag gillade honom.


Jake under konserten i Danmark -09.


A trip to Malmö

Full fart idag alltså! Upp klockan åtta för att få mitt rum storstädat. Under tiden sprang jag en massa ärenden runt i stan innan jag tog tåget in till Malmö för att träffa Sarah och shoppa lite. Nog sagt, 1700 kr fattigare idag i alla fall. Sved till i hjärtat alltså :(

Tänkte lägga ut bilder på lite av skitet som kom hem med mig idag :)


Mina älskade skor! 349 kr på Nelly.com :) Hehe, skorna är 16 cm höga om ni är nyfikna.


Anledningen till varför jag ville in till Malmö. 299 kr på Carlings.


Rubiks kub! 140 kr på Teknikmagasinet. Bara jag som älskar dessa? Kan sysselsätta mig med dem i timmar!


The runaways

Kollade på filmen the Runaways igår, den var faktiskt ganska bra måste jag säga. Känns som att det är något som saknas dock. Vart lite glatt överaskad av kirsten stewart också, undrade förut hur hon skulle kunna spela joan jett när hon själv jämt agerar så lame, hon hade kunnat vara lite "tuffare" men hon gjorde det faktiskt bättre än vad ja trodde xD så filmen är helt klart sevärd och det är ju bra musik med i den så det gör ju det hela ännu bättre. Nä nu ska jag glatt fortsätta pumpa in massa nya filmer på datan som jag inte hunnit se än 8D hihi



Just på bilden är hon en helt okej Joan jett  xD Meeeen ja hade nog föredragit någon annan 8D

Random :)

Har nog inte berättat men vi hade ju inbrott hemma hos mig för cirka en vecka sen och dom kärleksfulla människorna tog ju min data.... Iallfall nu har pappa köpt en ny så nu kanske ja kan bli lite mer aktiv på bloggen eftersom jag använt pappas nu och den är så seg så jag sitter bara vid datan en snabbis varje dag x) Men nu ska det nog gå tillbaka till mitt nördiga jag och försöka bli en bättre bloggare 8D vilken ja kanske inte direkt någonsin varit men ahja hehe over and out, nu ska jag försöka hjälpa min 85 åriga farfar hur en dator funkar... Han köpte precis den óch har aldrig hållt på men någon heller så det kan ju bli intressant :)



En fin bild på mig och Bea sen Sandhammaren, ni gillar redigeringen 8D


Space Bound



Det går snabbt att hitta sina favoriter på nya album. Jag hittade min direkt(förutom Not Afraid).

Cuz you just, did the impossible, gained my trust
Don't play games it'll be dangerous if you fuck me over
Cuz if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cuz I've been treated like dirt befo' ya

I'm a space-bound rocketship and your heart's the moon
And I'm aimin' right at you
Right at you
250, 000 miles on a clear night in June
And I'm aimin' right at you
Right at you
Right at you


Recovery



Eminem har släppt nytt album, Recovery. Ett starkt album som från början skulle heta "Relapse 2". Artister så som Rihanna, P!nk och Lil' Wayne medverkar i albumet och gör det ännu bättre. Låtarna har starkare texter än dem tidigare albumen och han har även remixat gamla bra låtar.

Jag älskar albumet alltså, fast det visste jag redan att jag skulle göra. Jag vet i alla fall att på onsdag ska jag springa in i en skivaffär och införskaffa mig skivan för den är definitivt värd pengarna.

Eminem har ännu en gång lyckats med ett starkt album och jag tycker ni borde ta och lyssna på det. Han berättar ju trots allt en hel historia i sitt album om hans missbruk och återhämtning.


Bloggdesign?

Jag vet inte ens hur länge vi har haft denna designen men det har ju varit några månader nu, antagligen över ett halvår och jag har tröttnat. Frågan är bara hur bloggen ska se ut.

B2 är ju nöjd med den som den är, men jag funderade på att göra bloggen lite bredare och byta ut färgerna lite. funderade på turkost med eventuellt något inslag av grått. Jag har ingen aning riktigt...

Även om jag gör något så lär det inte hända förrän nästa vecka beroende på vad jag väljer. Jag är mitt uppe i en liten budgivning om att få spendera en vecka med mig. Just nu ligger det väldigt jämnt mellan mamma och pappa men jag får se. Det kvittar vart jag åker, för jag lär ändå ha internet med mig och ha skittråkigt så jag har gott om tid.


gammal, gammal bild tagen med iPhone så kvallen suger, heh. Random fact, har haft dem conversen i 6 år och dem är fortfarande hela.

Så kommer solen igen....

Eftersom B1 så fint innan skrev om solbränna, så kan ju jag fortsätta där. Har med fått lite för mycket sol, kanske inte lika mkt som henne med ändå. Min ena kind har fått tagit väldigt mycket stryk av detta, men förutom den så har jag mest bara en väldigt ful bränna med massa linjer och kanter men det ska vi snabbt fixa till xD Fast den slår ändå inte den bränna B1 hade för några dagar sen, den var riktigt snygg men nu tror ja hon har solat ut det mesta ^^  Förutom att stå och titta på hur brun jag har blivit så springer jag gatulopp mellan huset och stallet eftersom veterinären skrev ut dropp för Patrys öga som ja ska he in i ögat på henne 5-6 ggr per dag så jag har inte så mycke till liv just nu men men vad gör man inte för sin pålle :)  Nu ska jag iväg och träna, är hurtbulle denna sommar 8D





Hitta en väldigt söt bild på Party sen vi bodde i Östersund 8D

Sunburn

Min kropp har fortfarande inte återhämtat sig sen jag brände mig. Den är på god väg, men vissa kroppsdelar gör fortfarande väldigt ont. Min moster som jobbar på sjukhuset utbrast igår "Men herregud, du har första gradens brännskador!"... så ja, jag är på väg ;)

Inte för att jag bryr mig, för jag har väldigt bra pigment i min hud. Jag blir brun no matter what. Bränner jag sönder huden så kommer jag sen bli skitbrun. Bränner jag mig inte, så blir jag ändå brun. Därför oroar jag mig inte direkt och hudcancer... Ja, något måste vi dö utav ;)

Frågan är då hur jag spenderar mina kommande dagar inomhus tills min hud har återhämtat sig. Jag tittar på massa tv-serier. Igår tittade jag klart på säsong 6 utav Desperate Housewives. Lite sorligt när sista säsongen tog slut men jag gick över till att titta på House istället.

Väldigt bra serie med min typ av humor. Dock har jag en tendens att titta bort när dem skär i människorna. Klarar inte av det längre, förut var jag nästan värsta sadisten, hah.

Frågan är nu bara vilken annan serie jag ska börja titta på. Funderar på att fortsätta där jag slutade på Smallville förra sommaren. Jag såg 7 säsonger i streck eftersom jag var lite onormal och vägrade sola(Blekaste människan i ystad, kan jag lova).

Nå ja... Slutskrivet för min del. ska återgå till... House och smörja in mina brännskador ;)


Blottaren

Kan berätta om denna konstiga man(gubbe) som gjorde mig ganska upprörd, haha.

Klockan var nog antagligen strax efter 9 på morgonen när jag(b1) låg utanför tältet och solade/sov och B2 låg inne i tältet och sov. Då och då tittade jag upp och en av dem gångerna såg jag en man som stod uppe på en av kullarna vid sandhammaren och så såg jag att han stod och glodde mot mitt håll. Först trodde jag det var mest för att vi hade hunden lös och det är koppeltvång men hon stannade runt tältet hela tiden, så jag släppte det.
Snubben gick iväg en bit bort och på längre håll stod han och stirrade och jag började känna mig lite obekväm med hans stirrande men han la av till sist.

Senare på dagen när Bea också hade kommit ut så stack vi ner till stranden med hunden för att kyla ner henne med tanke på att det var ganska stekande där vi tältade. När vi vänder oss bort så ser vi att gubben stirrar igen, väldigt creepy alltså. Så vi gick en bit bort så slapp se honom. På väg upp från stranden så ser vi att han går ner mot stranden och vi tänker mer typ "Shit, nu ska han skälla ut oss för att hunden inte är kopplad och hundar får inte bada bla bla bla" men iaf så lägger jag då märke till att han är naken och då får vi oss en liten chock. Come on, det är ingen jävla nudiststrand vi campade på!

Men det värsta var ju sen när vi låg och stekte igen när gubben kom med en jävla kikare och typ kikade på oss och han stod typ... mitt framför oss 40 meter framför vid stranden. Han började ju lite diskret och så men ja... Så vi bestämde oss för att kika tillbaka och B2 vinkade även och då vände han snabbt bort.
MEN för att göra det hela ännu värre, så tar han av sig badbyxorna som han hade tagit på tidigare och så står han där framför oss spritt språngandes naken och tar upp kikaren igen och kikar diskret på oss.

Sånt där gör man verkligen inte! En sak om vi var på en nudiststrand men nu var vi inte det! Förargelseväckande beteende kallas det, tycker jag. Det var verkligen inte okej av honom att typ stå och strippa framför oss. Jag menar, tänk så hade vi varit mycket yngre? Vi hade mycket väl kunnat vara mellan 10-13 år och då hade det definitivt inte varit okej!

Nej, kan blottare och nudister hålla sig till nudiststränderna så är jag nöjd. Jag tycker inte att man ska behöva känna sig obekväm när man är på stranden.


Tänker inte hänga ut honom med bild trots att jag har tydliga bildbevis på vad han gjorde.
Njut av den härliga utsikten på sandhammaren :)

Kräftor...

Är vi allihopa! Åtminstone B3 i alla fall :( Vi åkte ju iväg på vår mini semester och ja... solen stekte ganska bra och nu är vi brända. Tur för mig så går det röda över ganska snabbt och sen blir jag helt sjukt brun.

Fick även inviga min nya superkamera! Åh, jag älskar den alltså. Älskar hur den fångar upp färgerna så klart typ, och zoomen var ganska kul innan idag när vi hade problem med en blottare(kan berätta i ett annat inlägg imorgon)


Ah, vi älskar skånes stränder!

Rådgivning, Nej tack! :)

jaha, jag vet inte om B3 nämnde vad som hände på valborg detta år? Iallfall vart vi ju stoppade av polisen för vi hade innehav av en 4.5 cider. Eftersom det var jag(B2) som höll i den var det jag som fick en väldigt fin polisrapport hemskickad där det står att jag är vittne till denna cider. Iallfall imorse så ringde dem från någon rådgivning som pratar med ungdomar som har problem med alkohol och droger. Dem ville att jag skulle komma  ner ditt och prata med dem om denna kväll, vad som hände och hur min relation till alkohol är. Såklart sa jag nej det kände jag att ja inte alls hade någon lust med att göra xD  Men måste säga att det var en envis jävel, hon ska ringa min pappa också och fråga ifall han anser att ja har några problem. jisses alltså, ja lär ju inte vara den enda ungdomen som dricker, sen var ju jag bara så dum så jag åkte fast för det men jag känner att ja kan skylla på att jag inte såg dem :P

Aja nu ska jag klippa gräset och packa, sedan för B3 på tältning 8D wohoo


B3 bakar

Bilder från igår, träffade först Julia inne i stan och kollade på alla som tog studenten :) Sedan gick jag hem till B1 där vi försökte baka en tårta men som ni kan se på bilden misslyckades vi ganska mycket. Jag tycker då att vi kan kylla på tårtbotten vi fick... Men god blev den :D, sedan vid 4 tiden gick jag in och la mig Beas säng och sov till klockan 10 på kvällen xD hmhm


 
Julia och jag i det väldigt charmiga ystad tåget



En tårta av B3!

Whiskey in the jar

Lite bilder från gårdagen :) hade grymt kul hela dagen! Jag och Sonja gick 4 kilometer i regn och blåst, tyckte ja vi gjorde bra. Kom hem typ för ett tag sen, är grymt trött just men bara att bita ihop göra sig klar och dra in till stan igen för att träffa bland annat Julia xP



På skolan Sonja,Philipp och Victoria :)


Pizza med klassen :)


Hemma hos Christoffer :)



Sommarlov!

Nu har är det sommarlov 8D Sitter hemma hos mig med Sonja, ska snart dra hem till henne och sedan ska vi dra in till stan ikväll :D Väldigt roligt dag, satt inne på toaletten på skolan o drack öl och gin xD hmhmhm... xD lite töntvarning sådär men det var kul! Ciaooooo

Handledarkurs

Ny dag då.. även om dagen är i stort sett slut ;-)

Var på handledarkurs med min pappa idag. Det var ganska kul, jag skrattade i alla fall en hel del. Kanske jag som har så pass störd humor att jag kan skratta åt trafikolyckor och snarliknande. Nej, men teoriläraren är ganska rolig faktiskt, har haft henne tidigare och hon har ganska skön humor och berättar en hel del om typ.. tokiga saker som hänt när hon övningskört med elever.

Kursen var dock ganska lång. Typ 3 timmar och jag satt med en kopp kaffe genom hela för att inte somna(Pappa var ju tvungen att sitta allra längst fram, jag sitter vanligtvis längst bak). Sent på eftermiddagen är inte direkt det roligaste heller även om pappa tyckte det var kul att komma till skolbänken som omväxling. Dock tycker nog inte någon elev det är speciellt kul att sätta sig bakom ännu en bänk när skoldagen precis tagit slut.
Tur för oss då att vi inte hade några lektioner idag då. Alla lektioner var väl typ "inställda" eftersom vi inte hade något att göra. Själv tömde jag skåpet lite snabbt och lämnade böcker här och där.



Imorgon tatuerar jag mig om allt går enligt planerna. Jag skulle ju tatuerat mig på min födelsedag men det blev ganska inställt så vi försöker nu igen! Går det inte imorgon så åker jag seriöst upp till min kusin i Göteborg och så får han tatuera mig.


Green Day videos

Kan lägga upp någon video från konserten också. Förhoppningsvis läser Bea detta och kanske orkar slänga upp någon bild, men kanske inte. We'll see :)


Holiday :)



Litet medley under King For a Day.

Green Day på Ullevi



Green Day var verkligen sjukt bra igår! Älskade stämningen på ullevi, liksom våran första utekonsert och det var ullevi! Bra setlist och konserten var sjukt rolig för övrigt. Denna bilden tog jag när dem spruta ut konfettin. Konfettin ser dock en aning grön och gul ut men den var blå och vit.

Billie Joe i dem röda byxorna för er som inte fattar ;-) Han står längst ute på catwalken och vi stod närmast scenen vid högra hörnet. Kan nämna att jag lär typ ha blåmärken eftersom under vissa tidpunkter blev det extremt mycket tryck men här svimmar vi inte!

Favoriten under konserten måste typ ha varit Wake Me Up When September Ends, akustisk dessutom! Jag älskar verkligen den låten.

Fler bilder från konserten kommer och sånt... Jag håller för tillfället att ladda upp videos, men jag är så äckligt trött. Har inte sovit mycket denna helgen :o

Men seriöst, om ni någon gång funderar på att åka och se Green Day så tycker jag ni ska ta och göra det! Det är verkligen ett spektakel man inte vill missa!

Recessional - Vienna Teng



Denna låten hitta jag när jag satt och läste ett stycke fyllt med ångest. Nyfiken som jag är, sökte jag upp den på youtube och tre minuter senare var jag helt fast. Snacka om att jag satt och grät medan jag läste till musiken. Sen dess har jag älskat denna låten, grymt mysig att bara ligga ner och lyssna på. Eller typ sitta och höra regnet tyst i bakgrunden.

Maybe it means nothing, maybe it means nothing,
Maybe it means nothing, but I'm afraid to move.

And the words: they're everything and nothing.
I want to search for her in the offhand remarks.
Who are you, taking coffee, no sugar?
Who are you, echoing street signs?
Who are you, the stranger in the shell of a lover,
Dark curtains drawn by the passage of time?

Oh, words, like rain, how sweet the sound.
"Well anyway," she says, "I'll see you around..."

Dödligt sjuk eller?

Okeeeej... min feber har sjunkit nu åtminstone, men asså... min hals har blivit värre. Fast det kan jag leva med. För jag kan stå på en konsert utan att skrika, men jag kan inte stå på en konsert med typ 39,5 graders feber. Men asså... Gosh, jag vet ej alltså. Jag är helt orolig för min hals alltså. Det ser inte bra ut alltså. Familjen misstänker mononukleos, som är en form av körtelfeber... 

Åh, jag borde typ sova nu men jag pallar inte. Så fort jag ligger ner så kan jag typ inte svälja över huvudtaget jämfört med när jag sitter. Jag har lättast att svälja när jag står upp, men jag kan inte sova och stå...

Förresten... tog mig 1,5 timme att få i mig ett mcdonalds meal. Att jag ens fick för mig att äta skitet var ren envishet alltså. Jag kan knappt svälja fil och ändå var jag så jävla sugen på mcd. Som sagt... finns en anledning till varför folk kallar mig envis, hah ;-)

Nu måste jag fortsätta skriva mitt jävla tal om demokrati. Tyvärr har jag mer kommit in på själva idéen av att göra Sverige till en republik. Republiken Sverige låter bra. Tyvärr ska texten dock vara på engelska, men det fixar jag nog. Frågan är om jag lyckas hålla talet imorgon när jag knappt kan prata. Jag får be till gud att hon har förståelse för mitt tillfälliga handikapp och ger mig MVG ändå ;D

Sometimes I give myself the creeps
Sometimes my mind plays tricks on me
It all keeps adding up
I think I'm cracking up
Am I just paranoid?


rubrik

Segt uppdaterade, men både jag och B1 mår inte så jävla bra sen siesta. Har dock bara ont i halsen nu men B1 ligger hemma i typ körtelfeber. Iallfall nu är det bara 2 dagar innan vi åker upp till Göteborg för att se Green Day :D Gillar nya setlisten även om dem inte spelar !Viva la gloria!.





Liten snygg bild på Billie joe sådär oxå.

RSS 2.0