Skolan

Missade 10 tåget till skolan så just nu sitter man hemma och funderar på om man ska ditt eller inte.. Känns lite onödigt när man inte har några lektioner. men men måste plugga vilket jag inte gör om jag sitter hemma... Nu ska jag äta frukooooost!

Sexig bild från skolan förra veckan! :)

/ B2

Bilder från helgen


Jag&Sonja kämpar oss fram i snön!

Förfest hemma Hos Bea :)

Donna Ginas! :)

Asiat på efterfest :D:D

Skola

Vad gör du när alla lektioner är inställda!?


B3 röjer omkring i skolan, hehe!
/B2

Nästan en vecka sen...

Ett tag sen man blogga. Vet inte riktigt vad som ska bli sagt här. I fredags var vi ute igen, det var väldigt trevligt. Och så kom värsta snöstormen hit så vi har typ 50 cm snö här. Men vi gick ut ändå. Och frös. Men det är okej!

Tyvärr kan jag inte lägga ut bilder sen i fredags för det var B2 som tog med kameran denna gång.

/B1

Galet!

Nu har det varit dålig uppdatering igen men helgen har varit ganska awesome ;D
I fredags höll B2 och Sonja en fest och det var ju grymt kul, tyvärr tog jag inga bilder haha! Dock kan jag säga att jag faktiskt bakade!

Och igår... förfestade vi hos Iffe och sen drog vi ut på Donna Gina och en kortare stund på Kings head. Efter det så åt vi och drog vidare på efterfest vilket var helt jävla stört för vi stannade kvar där tills 7 på morgonen, sinnes. Så fick inte mycket sömn inatt och tyvärr inga bilder igen.

Vilket resulterade att idag har jag typ... legat och varit bakfull. Sov också en stund på dagen för att jag var så jävla trött.

Men helgen var awesome som vanligt :D


Harry Potter

Om några timmar åker jag och Sonja in till malmö för att se premiären av Harry potter :D:D Tycker synd om dom som sitter i samma salong eftersom vi kommer snacka sönder filmen...


/B2

Cheers to the freakin' weekend!



Cheers - Rihanna

So jag förutspådde så är hennes nya skiva grym! Just denna låten fattade jag direkt tycke för. Den är liksom härlig och en sån kroglåt typ.

Cheers
To the freakin' weekend I drink to That
Yeah yeah
Oh let the Jameson sink in
I drink to That Yeah yeah
Do not let the bastards
Get down and Turn it around
With Another Round
There's a party at the bar
Everybody put your glasses up
And I drink to thaaaat

Life's too short To be sitting
'Round miserable And people gonna talk
Whether you doing bad or good
Got a drink on my mind And my mind on my money
Looking so bomb Gonna find me a honey
Got on my Ray-Ban And I'm feeling
Hello cool tonight, yeah
Everybody's vibing So nobody don't Start a fight.


KB ikväll

Ikväll ska vi ut igen som sagt.. dock lite annorlunda ;) Vi ska se Imogen Heap ikväll men jag ser inte det riktigt som en konsert för vi ska typ sitta där bak och chilla istället för att stå längst fram. Det finns alltid en första för allt!

Tyvärr så är det massa strul med tågen så vi måste ta bussen, fett dryyygt. Men ikväll kommer bli trevligt!


ÄNTLIGEN!

ja efter cirka en miljon år senare så är nu Avril äntligen klar med sitt album fast hon säger att det varit klart i ett år.. lol. Första låtens musik video kommer göras om 2 veckor så singeln är ute i januari :) Kan verkligen bara säga äntligen, väntat som fan på detta och enligt vad hon själv säger så är detta det mest meningsfulla album hon gjort och att det kommer vara ganska mycket "lugna" låter(typ).

jo just ja första låten heter "what the hell" som tydligen ska vara den minst personliga låten ^^ osså håller hon på att göra Abbey dawn internationellt, hehehhe :D nä nu ska jag sova!

/ B2


Krogen igen

Igår gick vi ut på krogen för att fira Sonja som fyllde 18 i tisdags. Först var det förfest och sen stack vi ner till Donna Ginas.

Vi shotta, shotta lite till, och så shotta vi igen ;P Jag tror ni förstår vad jag försöker säga. Jag är fortfarande förundrad över att jag faktiskt minns allt.


När vi precis hade kommit dit och tog första shotten ;P


Det där är på väg till Max för att äta. Jag tycker nästan synd om hästen, haha!



När vi var på väg mot krogen ^^

/B1

@ skolan

Det är helt knäpptyst vår korridor. Det enda som hörs här är det knappande ljudet av när jag skriver på tangenterna. Inte en endaste människa här, fett fult.

Har inget speciellt att göra så tänkte att jag kunde skriva lite på bloggen. B2 har lektion och dem andra musikarna har ett projekt dem börjar på idag.

Ikväll ska vi ut på krogen igen. 3:dje veckan i rad och nästa vecka blir det ännu mer partaj. Jag känner mig lite fattig om ni förstår vad jag menar ;P

/B1


suschi

Älskar tisdagar för då har jag inga lektioner, åkte till skolan idag och åt tårta som B1 hade gjort :D Sen från klockan 11 så har jag kollat på filmer hemma hos Sonja(som btw fyller år idag) och ätit suschi.... det smakade lite annorlunda kan jag säga. Sen vid 23:00 var jag ute i stallet och vimmsade omkring efter hästen i mörkret så jag kunde ge henne maskmedel, det var mindre roligt!

http://commenti.kataweb.it/commenti/multimedia/214285/2008/08/19/image/171317.jpg
/ B2

Konsten att må bra

När jag surfar runt på andra bloggar ser jag alltid folk som ska tipsa om hur man ska bli gladare i höstmörkret och varenda gång jag läser dessa tipsen fnyser jag.

Tipsen som är skrivna har aldrig någonsin gjort något för mig. Tända upp ljus och göra det mysigt gör mig mer emotionell och med andra ord ännu mer öppen till alla dessa jobbiga känslor som tynger ner mig. Läsa en bra bok funkar i början men vid slutet så mår jag dåligt igen. Det är liksom inte menat för mig.

Just nu vill jag bara ligga i mörkret och bara vara. Jag vill ha helg, jag vill slippa hantera mina känslor som dyker upp på vardagarna. Jag kämpade i veckor för att bli av med ångesten och precis när jag blev av med den och kände mig allmänt glad, så kom den tillbaka.

Urk på hösten. Jag längtar tills det börjar snöa för då blir jag glad. Jag blir konstigt nog väldigt glad när det snöar. Åtminstone i början. Sen där i slutet börjar det bli lite jobbigt men jag mår åtminstone inte dåligt utav snön. Det är ju alltid något, right?

/B1


EMA 2010

TOKIO HOTEL VANN BEST WORLDSTAGE PERFORMANCE!!


Partaj!

Igår blev det utgång för B3. Vi planerade att gå på bar a bar, men eftersom det var läskigt lite människor där så sket vi i det och stack ner till Donna Ginas där några vänner befann sig. Där satt vi i ett tag och drack innan vi gick vidare till Kings head och träffa lite fler människor vi kände. Tyvärr kom vi dit ganska sent och ja... vi blev bjudna på efterfest men vi sprang iväg, hehe. Kvällen slutade typ på MAX där vi krängde massa friterad mat. Lyckad kväll vart det i alla fall! :)


Egentligen tycker jag inte att någon bild blev okej, men...

/B1

Pang pang pang...





Paper Planes - This Century

Fler roliga covers borde gå på radion tycker jag. Denna covern kommer från det nyutsläppta albumet "Pop Goes Punk 3". Checka in det. Men visst, orginalet på låten är också bra men jag gillar covern ;P

I fly like paper, get high like planes
If you catch me at the border I got visas in my name
If you come around here, I make 'em all day
I get one down in a second if you wait

Om i framtiden..

Om jag skulle misslyckas med allt i framtiden, dvs. utbildning jobb osv, så är en sak säker. Jag kommer bli en förjävla bra hemmafru. Jag är grym på att baka och vet ni vad?

I förmiddags när jag kom hem från körlektionen så väckte jag B2 och fixade frukost på sängen, gulligt va?

Vilket också berättar lite varför det vart dålig uppdatering igår. Jag var med Bea ;P

/B1

You're a Lovekiller





Lovekiller - Darin

Ingen dålig låt men den går nonstop på radion. Tur för mig att jag inte lyssnar speciellt ofta på radion, haha ;P Nej, men jag gillar Darin och denna låten är bra. Men liksom... Ystads lokala radio är lite efter när det gäller musik, med tanke på att jag lyssnade på denna låten i somras. Go Ystad! Lol...

You're a cold blooded murderer
Baby never did I think you could,
Be such a cold blooded murderer
You're a lovekiller you're a murderer

I love his big ego





Ego - Beyonce

Tyckte denna var helskön innan och lyssnade på den typ all the time. Idag... Inte så mycket. Jag tycker inte alls om den längre. Jag hatar inte den, men jag gillar inte den heller. Jag antar att jag egentligen kunde valt typ.. Bring Me The Horizon eller typ.. The Devil Wears Prada, men ugh.. nej.

Damn I know I'm killing you with them legs
Better yet them thighs
Matter a fact it's my smile or maybe my eyes
Boy you a site to see, kind of something like me

Skivsläpp för Rihanna

17 November släpper Rihanna nytt album och jag hoppas att ni inte har missat det. Hennes nya album heter Loud och kommer inkludera 11 nya låtar, däribland hennes singel Only girl in the world och(!) Love The Way You Lie Pt. 2(featuring Eminem)!

Jag ser fram emot skivsläppet kan jag definitivt säga. Jag tror jag kommer gilla hennes album med tanke på att hennes två singlar som släppts nu på sistone är grymma. Däremot är jag grymt nyfiken på LTWYL Pt 2 med Eminem. Tydligen så ska låten berättas ur Rihannas POV, så att säga.

"Even angels have their wing cut schemes, and you take that to new extremes, but you will always be my hero, even though you lost your mind". En bit från låten och jag tror det verkligen kan bli grymt alltså.



/B1

Give me therapy





Therapy - All Time Low

Finns inte riktigt någon låt som egentligen beskriver mig. Liksom, det finns så många så bitar från varje låt som tillsammans kanske skulle kunna beskriva mig. Känns svårt att välja en låt som beskriver mig, nah.

Give me a therapy, I'm a walking travesty
But I'm smiling at everything
Therapy, you were never a friend to me
You can take back your misery

Regelbunden uppdatering

Vet inte om ni har märkt men det har uppdaterats minst ett inlägg varje dag och det finns faktiskt en anledning till varför bloggen har uppdaterats så "flitigt".

Det kallas tidsinställda inlägg. Jag älskar funktionen och det är därför det kommer så mycket musikinlägg just nu. Väldigt enkelt att tidsinställa så ett dyker upp varje dag och sen så uppdaterar vi väl resterande på fri hand. Men det gör att bloggen blir liiite roligare eftersom det faktiskt kommer upp något nytt varje dag.

Jag har planer på att börja uppdatera om lite mer saker och sånt, men just nu är mitt liv ganska fullsatt trots lov. Mitt sömnschema har nog aldrig varit så fucked up som det är nu.

Men inlägg dyker åtminstone upp i bloggen så vem kan klaga?

/B1

Sweet Love





Sweet Love - Anita Baker

Jag är en riktig sucker för jazz och allt som har med Las Vegas att göra, vilket nog inte så många förväntar sig. Varenda gång jag bakar så lyssnar jag alltid på jazz, oftast Ella Fitzgerald men jag älskar denna låten så sjukt mycket.

With all my heart I love you, baby
Stay with me and you will see
My arms will hold you, baby
Never leave, 'cause I believe

I'm in love, sweet love
Hear me calling out your name, I feel no shame
I'm in love, sweet love
Don't you ever go away, it'll always be this way

RSS 2.0