Woe baby you're a nag

Bara jag som tycker det är så himmla coolt att Joan jett (And the blackhearts) ska vara förband åt Green day när dom spelar i Göteborg? Nu åker jag upp till gbg för att se henne lika mycket som dem xD
hmhm kommer bli så mega häftigt alltså, kommer ihåg när jag var liten och brukade sitta och spela hennes LP skivor och sen spela över det till band så ja kunde ta med mig och lyssna på i bilen... sicken nerd jag var.. hehe

Det ända tragiska är väl att hon börjar bli en anningens gammal men aja, lika cool för det!

Tänkte he upp en bild på henne från hennes yngre dagar!


Skola

Sitter i skolan nu och om en kvart ska vi skriva NA i Engelska. Jag vill bara få det överstökat och få gå hem.   imorgon är vi lediga så det är sista dagen för veckan.
Valborg är imorgon också det kommer firas hemma hos B1,  sedan kommer vi dra ner till stranden för att kolla på brasan :)  aja måste gå nu önska oss lycka till o_O

tävling hos fokis.se!

Man ska ju välja ut tre tröjor från www.Phoenixtshirt.com och berätta lite om dem så det kommer här :)
Tävlingen finns på www.fokis.se :)


Denna tröjan var helt solklar då jag är typ världens tv-spels freak, haha. Har spelat super mario hela mitt liv typ.


Vad finns det att säga? I love Alice in Wonderland (:


Alla vet att grön är min färg och den är gullig, so why not? :)


Ångest?

Jag har varit ganska säker i ett tag att jag skulle åka iväg till England och studera där, men nu... jag vet inte överhuvudtaget. Det finns hur mycket universitet som helst och jag vet inte ens vad jag vill ha för huvudämne. Däremot har jag hittat ett universitet i New York som låter mycket mer lockande men det är Usa... så långt borta.

Jag trivs bra i Europa. Visst, Usa har sin charm och jag trivdes där när jag var på semester men... Läsa utomlands i flera år är annorlunda.

Jag får typ ångest av att börja oroa mig inför universitet och sånt men jag måste vara ute i god tid. Men jag undrar om ekonomi och marknadsföring verkligen är min grej.

Samtidigt vill jag ifrågasätta min motivation. Kommer det hålla? Fast hmm... dem flesta som går i College/universitet är typ nolifers som pluggar en hel del så jag hade väl antagligen hamnat på samma spår förr eller senare.

Jag vet verkligen inte vad jag vill göra... Kunde det inte varit lite lättare att välja?


Long Island University in NYC.

And we now present... Dudette!



Detta är Dudette och hennes avlägsna kusin Berta! Vet inte om ni har lagt märke till att vi har lagt in en ny kategori som heter "Dude & Dudette". Den kommer i alla fall handla om Dude och Dudettes galna sommaräventyr!

Idag var Dudette på en frodig sommaräng där hon sprang runt och tänkte på Dude, hennes fästman. Påskliljorna svajade av den bryska sommarbrisen.

Att vara bloggare är inte så lätt...



Skämt åsido, haha. Vi besökte en lekplats och den där brandbilen är rolig, men däremot är inte Beas kamera det.

Ja... Hade muntligt nationellt prov i Engelska idag och imorgon har vi nationellt prov i tyska. Vi får se hur det går, med tanke på att jag inte har pluggat.

HEEEEEEEEEEHE. Förlåt.

Duuuuuuude...



Det var så oerhört vackert väder idag! Solen sken och det var alldeles vindstilla så det var säkert 20+ ute! Därför bestämde vi oss för att gå ut och käka glass för att svalka oss i den stekande solen.

I bakgrunden på bilden kan ni skåda ystads vackra smågator och även en pytteliten bit från teatern. Ni vet väl att Wallander kommer från Ystad? ;)

B2 påpekar även att teatern är gustaviansk även kallad nyklassicism. Och tornet på kyrkan är barock.

Det var nog allt från oss!

Skola

Sitter just nu i skolan i ett grupprum med Hanna, hehe. Bea gör historiaprov och jag ska skriva klart min engelska uppsats. Jag känner mig så där extremt duktig idag.

Vi hade "prov" innan. Fast som ett grupparbete. Självklart var det b3+Hanna, haha! Men seriöst... det gick ju bra.. men ja. Vi tittade typ på allra första frågan och kom överrens om att ingen av oss kunde G frågorna så vi hoppade över till VG och det gick bättre.

Förutom när Hanna hade dragkamp med vår lärare om ett papper, haha. Och förövrigt att vi hade sånna dumma konversationer.

Hanna: "Vad är en trubbig vinkel?"
B1: "En vinkel som är mer än 90 grader"
Hanna: "Men... vad är en trubbig vinkel?" *tittar upp på vår lärare*
Lärare: "Precis vad Bea sa"
Hanna: "MEN!!"

Inte för att tala om pythagoras sats när jag försökte förklara...

Nåväl... Vi hörs senare!


Fever...

Slinker in här med ett litet inlägg eftersom Bea tyckte jag skulle...

Anyway, fick feber igår och hade det fortfarande imorse när jag vakna så det blev ingen skola för min del. Det var nästan bäst så med tanke på hur dåligt jag har sovit på sistone...
Annars har jag typ bara knarkat tabletter som inte fungerar och typ försökt sova.

Har precis sett första avsnittet på första säsongen av OC. Hatar fortfarande Bea för att hon fick mig att börja se den skitserien, men nu är jag tyvärr fast.

So anyway.. har inget mer att berätta och eh, ja.. jag vill fortsätta titta på serien nu.


jag ser det snöar...

Vad var det för mening med att flytta till skåne när det snöar  i slutet på april här med.
....varför varför? igår satt jag och B1 nere vid vattnet åt glass o sola... nuuuu är det vinter. dö


It's alright, it's alright...




Tycker denna låten är ashärlig. Typ perfekta låten när det bra väder och man typ är i solskenet. Kommer typ vara den ultimata sommarlåten för mig :)

In the moonlight
You'll dance till you fall
And always be here in my heart
'Cos it's alright
Just follow the light
And don't be afraid of the dark
In the moonlight
You'll dance till you fall
And always be here in my heart
'Cos it's alright, alright now

Parteeey

Var på maskerad för att fira att Emilia fyllde 18 år. Det började väldigt bra men det slutade med att jag, B1 och Synja satt i en polisbil... hehe vi gjorde en liten fin anmälan på våran bortsprugna vän Hanna. Poliserna trodde typ vi var hel korkade men jaja, det var kul att få åka omkring i polisbil 8D  hade dock velat ha sirenerna på.....
Men annars var väl kvällen väldigt lyckad, sprang omkring nere i småbåtshamnen och träffade massa folk. Våran förlorade kompis kom ju tillbaka också, sisådär 8 på morgonen xD




Charmig bild på B3




hehe, B1



Ännu mer charmiga Sonja xD


Raggningsrepliker

Klyschiga raggningsrepliker finns det gott om men gårdagens var ju typ det bästa jag har hört!

"Har du någon gång hånglat med en teletubby?"

åh gud, jag dör typ när jag tänker tillbaka på det, haha :)


Party Party...

Ugh, vaknade klockan 7 imorse på en jävla lördag. Fattar ni hur förbannad jag var när jag vakna? Inte fan tänkte jag gå upp så tidigt så jag försökte somna om men det faila ganska hårt.

Tänkte lägga in ett litet inlägg innan folk börjar droppa in här eftersom det blir fest ikväll. Väntar på att Hanna och Bea ska dyka upp och sen ska vi klä ut oss. Maskeradfest i hamnen förstår ni :)

Hmhm, nu ska jag fixa naglarna, hehe. Måste fila och måla dem (:


Passionsfrukt till frukost! Yummie :D

One For The Razorbacks

Lite snygga bilder på B3 sen skolan idag som vi tog under tiden vi skulle haft mattelektion. Ansåg att dricka cola, äta bulle och ta kort var roligare än att sitta och plugga....
Nu sitter jag (B2) hemma hos Sonja,ska kolla på QAF (underbar serie) och läsa lite fan fiction :D Gotta love it!




Road To Acceptance

Dansade idag på idrotten, väldigt smidig man är på dansgolvet.. Borde B3 veta, B1 lyckades bryta benet en gång då hon dansa och senaste gången jag var i farten slutade det med att jag hade 2 blåmärken på vardera ben..
Hade sen småförtagande. Som vanligt var vi inte direkt sådär jätte glada över det så det slutade med att vi gick hem istället.. hehe.
Låg sen och solade , sjukt varmt nere i skåne nu nästan 20 grader o_O

btw THE USED till Svergie,måste verkligen ditt frågan är hur eftersom att jag ska iväg både till Siesta och Green day.


 

Lite charmiga bilder på Daisy&Party :)


Butterfly Fly Away

Hade matteprov idag i skolan. B1 åkte ditt dock inte jag (B2) tog en välförtjänad sovmorgon istället.
Sen istället för att gå på lektionen vi hade så gick jag och Victoria till Estet och gjorde absolut ingenting. Väldigt stor mening med att åka till skolan? Hade sen naturkunskap, satt och diskutera hur man skulle kunna få ut vattnet ur ett bröd. Alltid lika intressant :P

B1 stack sen iväg för att träffa sin pappa och fixa med massa papper för körkort (inte lång tid kvar nu, sen kommer vi äga autobahn i tyskland wroom wroom) själv stack man hem med en dundrande huvuvärk och försökre gömma mig under kudden! Nu ska jag försöka läsa min svenska bok som skulle varit klar för cr 6 månader sen.

Den stiliga och kunskapstörstande B1 :D


Skolan

Lite bilder från en väldigt onödig dag i skolan. Började inte förns 14:10 och hade bara en lektion innan vi slutade.
Spelade Bubble Trouble, B3 har totalt fastnat på en level där. Den enda gången det gick väldigt bra var när våran lärare kom och skällde ut oss för att vi inte jobbade o B1 satt och försökte förklara varför vi inte hade kommit så långt.  - Rubriker - 


Julia,Hanna,Victoria,o B1



Sonja :)

STREJK!

Vet ni vad? Nu strejkar jag totalt. Jag, b1, kommer inte skriva fler inlägg så får vi se hur ofta bloggen kommer uppdateras i framtiden av b2.

Det kan bli roligt, hehe.

Vi ses om 5 år.


förlåt!

var inte meningen att göra ett sånt där halvt inlägg, men ja.. bråttom blev det. Samtalet var viktigt, hade med jobb att göra.

Anyway, tänkte säga att jag skulle vilja lägga upp bilder men bilderna är på Beas kamera och som vi vet... hon uppdaterar inte speciellt ofta på bloggen. Jag får väl trycka på eller något ;)

Vi hörs!


no pictures...

jag skulle vilja lägga upp bilder men det är inte jag som har dem, hehe. Nu ringer det! BRB.

Tävling!



Var med och tävla i denna tävlingen :D

http://lindablom.se/2010/april/tavling-vinn-mobil-mobilfodral-kontantko.html


Hemma

Efter en väldigt lång helg i Uppsala så är man äntligen hemma. Var väldigt roligt men skönt att vara tillbaka.
Träffade massa nytt folk, kollade på modevisningar, tog kort på folk som cosplaya och allt möjligt. Kommer nog en bildbomb med bilder sen men just nu är jag way to trött!


Träffade Foki gjorde vi oxå.. hehhehe



Sonja,Foki,B2


Uppcon

Idag drar B2 upp till Uppcon i Uppsala med Sonja, kul kul :D

Dagens middag!



Observera att jag inte går på någon idiotisk diet eller så, utan detta är bara ren lathet från min sida. Mamma gav mig pengar till att sticka och äta ute men ja... ren lathet som sagt.

It's a beautiful day!

Solen skiner, woho!

Lång dag i skolan med tanke på att man bara har 2 lektioner. Eftersom det var så varmt ute stack vi ut på eftermiddagen innan lektionen och självklart hängde kameran på.
Vi köpte glass, testade den nya Ben and Jerry's glassen och ja... jordnötssmör är gross, so nasty. Men för övrigt var glassen helt okej, men inte värd 26 spänn.

Visste ni om att vi har nationella prov i språk? Vilket betyder att jag ska ha nationella prov i franska och tyska!!! Döda mig, tack? Jag har nog med massa prov att göra. Räknat ut att jag kommer typ ha 2 prov i veckan fram till sommarlovet!


Mhmm, solen skiner!!!! :D Jag är också extremt blek men det är resultatet av att inte sola på ett helt år (:


Här får vi med allt! Glass, korsvirkes hus som Ystad är typ känt för förutom Wallander och min extremt snygga TH-tröja :)

Stabbing Westward - Breathe you in



Tomorrow came too soon
I barely made it through today
Still empty inside
I guess nothing's really changed
I'm still afraid to feel
'Cause I cannot take the pain
I'm still afraid to feel
Afraid to lose someone again
I wish that somehow
I could leave
My past behind
My fears behind
If I could only breathe you in

Confessions in the midnight.

Vad gör man egentligen? Påsklovet är över här och imorgon har vi studiedag. Jag är tacksam över lärarnas planering på våra studiedagar. Alltid efter lov!

Men det var inte det jag hade i huvudet när jag kände att jag ville göra ett inlägg.

Hur kan man tappa sin kreavitet? Jag var så extremt kreativ förut. Jag älskade att uttrycka mig i både skrift och konst. Idag kan jag varken eller. Vart gick det fel någonstans? Var förlorade jag den delen av mig?
Nog för att jag alltid varit väldigt akademisk av mig, men min kreativa sida har varit den sida som betytt allra mest för mig och nu är den inte där längre.

Jag hatar att inte kunna skriva "bra" längre. Jag hatar att jag inte kan variera mitt ordval så bra som jag kunde innan. Jag hatar att jag inte längre kan ta upp ett blankt papper och bara börja måla.

Jag gav det tid, trodde att det var en torrperiod. Men nu verkar det som att min musa har övergett mig totalt. Det känns jobbigt att göra något kreativt överhuvudtaget. Jag grymtar till och typ vill inte. Det borde inte vara så.

Jag vet inte om jag bara borde ge det mer tid och hoppas på det bästa eller bara inse att jag har förlorat halva min hjärna, bildligt talat.


RSS 2.0