Sista minuten

Seriöst, varför gör jag aldrig det jag ska göra?

Jag borde packa med tanke på att vi åker ikväll men jag kan inte. Det står alldeles still i huvudet på mig och jag vet inte ens i vad jag ska packa ner allt! Rena rama paniken här alltså.

Samma sak med läxorna. Jag sa åt mig att jag skulle åtminstone läsa ut en bok, och skriva 2 inlämningsuppgifter. Och vad har jag gjort? Jo jag har läst ut en bok som inte hade ett dugg med skolan att göra och inte fan har jag skrivit ett endaste ord på inlämningsuppgifterna.

Dessutom skulle jag bädda sängen så när jag kommer hem om 9 dagar, så skulle jag kunna slänga mig i en nybäddad säng och bara sova bort 2 dagar för det är ungefär vad jag kommer behöva.

Nej, gud.. jag måste göra något nu... äta frukost/lunch i alla fall!

Vi ses om... 9-10 dagar typ (:



iiiih, vi ska se Tokio Hotel tre gånger! :D

2 dagar kvar....

Det är bara två dagar kvar tills vi åker iväg, iih!

Känns lite insane, men allt är praktiskt taget klart, woho! Kommer typ frysa ihjäl och det lär ju inte bli någon bloggning förrän typ... 7 mars, haha.


Last to know...



I'll be the first to say
That now I'm okay
And for the first time
I've opened up my eyes

This was my worst love
You'll be the first to go
And when she leaves you for dead
You'll be the last to know

Hemsk setlist...



Jag hatar setlisten... Bara 19 låtar?! vad är det med dem? Jag har typ inga ord... Iofs, bra låtval och allt.. men det finns så många bra låtar dem inte tar med.. liksom.. 3 låtar från deras gamla album... känns inte det lite konstigt? Jag är lite besviken på dem nu.

Inte för att det är ett dåligt låtval egentligen men jag tycker det är för lite låtar och för mycket låtar från deras nya album. Det känns fel.


You say I am fixed, but I still feel broken.

Gick inte att logga in tidigare, men nu så!

Sitter och lyssnar på That Day - Tokio Hotel och typ... väntar på att B2 ska komma hit. Hon är för tillfället i Helsingborg. Tror hon skulle gå på någon utställning där (:

Jag har typ inget vettigt att säga mer än att... jag är grymt sugen på amerikanska pannkakor, vilket jag lagade igår. Extremt gott! Ni borde testa det om ni inte har gjort det förut. Men dem bästa pannkakorna jag har ätit var nog när jag var i Florida (:

Men men... nu ska jag gå och laga mat. Kanske blir pannkakor igen... fast jag vet inte om vi har tillräckligt med bakpulver..

Wake me up when september ends



Jag har ingen aning om jag har nämnt att Green Day kommer tillbaka till Sverige i juni?
Jag hoppas verkligen dem spelar denna låt då eftersom dem inte gjorde det på konserten i danmark :(

GQ - Tokio Hotel

Kolla vad jag fick hem i posten idag :D :D :D

Beställde den iofs för ganska länge sen, men har väl tagit tid pga posten... (:

Äntligen lov!

Detta lovet är extremt efterlängtat! Herregud, har varit på högvarv hela veckan med massor av prov. Sista provet gjordes idag på sista "lektionen". Tur för mig att jag har läst franska i fyra år, så det ger mig en viss fördel jämfört med dem andra ;-)

Och påtal om inget när jag var nere förbi pressbyrån så såg jag att dem sålde magnum glass för 5 kr styck!!! :o


En banans klagan.



Vi hämtade ut biljetterna idag! Jag vet att det inte behövs så mycket censur men jag älskar att leka med censur, haha!

Åh, jag känner att jag måste få klaga lite. Känns som att hela dagen har motarbetat mig typ, så jag har rätt att få skriva av mig här.

Failade totalt matteprovet på morgonen. Fattar inte hur jag kunde glömma bort hur man räknade ut skitet med hjälp av additionsmetoden. Sen så var jag på möte med min mentor bland annat. Vi diskuterade vår resa och så.. Det var de som gjorde mig så jävla förbannad.
Min mentor fråga mig om jag hade tagit ledighetsansökan, och jag sa nej. Då blev det kackel i hönshuset. Jag försvarade mig med att "Det är inte lönt, för jag har ändå för hög frånvaro för att få ledigt". Dem höll med mig och ärligt talat så ser jag ingen mening med att lämna in en lapp när det var 100% säkert att jag skulle bli nekad. Men tydligen tyckte dem det var ett jätteproblem, men det gick ju inte att göra något åt det och jag kommer inte direkt ställa in resorna, lol.
Men det slutade typ med att dem sa "Du lär ju åka i vilket fall som helst och skolan är nog det sista som hindrar dig". WORD!

Så inte så mycket mer med det, hehe. Nu ska jag gå och tjura för jag har en hund som beter sig helt mysko mot mig. Elaka byracka :(

Stockholm, here we come!



Då är det klart!

Tågbiljetter upp till stockholm är beställda. Konsertbiljetter är också fixade :) Dessutom biljetter från Stockholm till Göteborg är fixade! Allt är klart då (:

Så då blir det alltså att se Tokio Hotel i Köpenhamn, Stockholm och Göteborg! :D skulle egentligen kunnat tänka mig att se dem på fler ställen men pengarna saknas.

Dessutom måste vi spara pengar till Green Day som dyker upp i Göteborg till sommaren!

Inte för att prata om Aiden i april... intressant vår/sommar ;)


skateboard inc



Titta vad man hitta igår (:
Eller ja, hitta och hitta... en tjej i vår klass hade den tröjan och B2 la märke till att Tom hade en likadan.

Så vi tänkte beställa den idag, hehe :D

Down - Jason Walker



I don’t know where I’m at
I’m standing at the back
And I’m tired of waiting
Waiting here in line, hoping that I’ll find what I’ve been chasing.

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.
Oh I am going down, down, down
Can’t find another way around
And I don’t want to hear the sound, of losing what I never found.

Time flies by...?



Jag vet inte varför, men på något konstigt sätt har det lyckats undgå bloggen. Vilket är extremt konstigt för vi gjorde bloggen främst för konserter.

Som tidigare nämnt, ska B3 ju se Tokio Hotel i Köpenhamn och Göteborg. MEN det blev komplikationer som gjorde att vi inte kunde köa i Göteborg och då tittade vi på andra möjligheter. Först kollade vi på om vi skulle åka till Polen och köpa VIP biljetter där, men ingen av oss hade riktigt råd med resan dit.

Så nästa stopp blev Stockholm. Och vi har haft ganska mycket emot oss när det gäller den konserten och det är typ tre veckor kvar och vi har inget bekräftat än. Fast det ser ganska ljust ut. Vi har testat olika möjligheter och sånt, och jag tror vi är på "Plan F" nu :) Vilket visar att vi har haft en hel del planer, men alla spricker i slutändan.

Men eftersom vi har en ganska unik syn på livet... Nämligen entrepenörskap + Murphys lag. Dvs, Allt som kan gå fel kommer gå fel fast se det inte som hinder utan möjligheter!

Anyway... Det verkar som att vi kommer iväg till Stockholm ändå, fast det är väldigt kärvt med pengar just nu. Jag tror jag precis har gjort mig själv skuldsatt tills sommaren ;)

Dumma bibliotek!

Jag som tyckte jag hade varit duktig! I förrgår kollade jag upp på biblioteket om böckena jag letade efter fanns inne och vart dem skulle stå inne på biblioteket, enbart för att jag skulle göra det lättare för mig själv att hitta där inne när jag väl gick dit idag.

Men icke så nicke! Jag gick dit i lugn och ro efter skolan och gick till hyllan och till bokstaven S där böckerna skulle stå. Men inte f*n fanns dem där. Jag som tyckte jag hade varit duktig och gjort läxan och skulle slippa behöva fråga dem otrevliga bibliotekarierna.

Inte för att jag frågade dem ändå. Det kryllade av småbarn och föräldrar och det var typ världens kö till dem två stackars tanterna, så jag tog ett djupt andetag och lämnade byggnaden och började traska hem. Så istället satsar jag på att gå dit imorgon innan första lektionen börjar. Man har ju tur att skolan ligger precis bredvid (:

För övrigt så funkade inte mitt internet igår så det blev ingen uppdatering från alla hjärtans dag :(


Lagomt charmig bild från igår i alla fall ;)


Valentines day

Tänkte kika in här innan B2 kommer. Har typ inget att säga egentligen. Har inte gjort något speciellt idag... Sov bort dagen, duschat och gjort mig i ordning.

Sen när Bea kommer så ska vi... äta blåbärspaj, haha (:

Jag har inget vettigt att berätta eftersom denna helg har varit i stort sett händelselös. Fast jo, egentligen borde jag ha pluggat röven av mig eftersom vecka 7 är fullsatt med olika prov och jag har inte ens kollat i böckerna än. Det där med att vara skoltrött är inte kul alltså.

Hoppas ni får en trevlig dag och har haft en trevlig helg (:


Ny hobby

Jag insåg nyss att jag har fått en ny hobby. Sitta och äta tårta och titta på The Vampire Diaries. Den serien är sjukt bra!

Insomniac

Har varit vaken hela natten och faktiskt funderat på att blogga några gånger men inspirationen fanns inte. Jag kunde förstås slänga in väldigt mycket låttips men det kändes lite tråkigt. Så jag struntade i det bara ;)

Hur som helst... Så kan jag typ sitta och skriva av mig om alla mina tankar som går genom mitt huvud eller så kan jag hålla det kortfattat med ett inlägg som inte har någon mening alls. Haha!

Jag satt på tågstationen imorse och lyssnade på ett äldre par. Ni vet hur gamlingar alltid klagar på att "dagens ungdomar" svär alldeles för mycket? Men jag måste säga att det finns gamlingar som svär som borstbindare! Jag blev grymt chockad när jag hörde deras färgstarka språk. Så vilka är dem egentligen att klaga på oss? (;

Och en annan sak jag stör mig på. Folk som går extremt långsamt och tar upp hela jävla trottoaren. Seriöst, finns det något värre i världen? Det är bara en sån liten sak som stör mig extremt mycket. Speciellt när dem vuxna tittade bak flera gånger och såg att det var en hel del människor som ville gå förbi, men icke så nicke. Dem gick verkligen inte åt sidan. Fick lust att kasta en snöboll i huvudet på dem. Men nog sagt om den saken (:


Lagomt charmig bild sen vi tältade inomhus (;


Opposites always attract



Always Attract - You Me At Six

Prinsesstårta

Extremt tråkig dag. Jag har precis ätit tårta, haha.

Det var då jag kom på en sak. Folk påpekar ganska ofta att jag äter väldigt mycket skräpmat och ändå är jag ganska smal. Hur kan jag egentligen hålla formen?

Jag är inte ett dugg atletisk ju. Enda gången i livet jag har varit atletisk är typ när jag red, haha. Men jag har ju ganska hög ämnesomsättning, vilket gör att jag förbränner typ precis allt jag äter utan att behöva motionera. Men samtidigt så kan jag själv säga att jag skulle vilja vara smalare. Min vikt är idealisk men jag skulle vilja vara smalare.

Men samtidigt jag skulle vilja vara smalare så är jag faktiskt ganska nöjd med min kropp. För jag behöver inte ha ångest över vad jag äter utan jag kan äta en hel tårta utan att behöva oroa mig över att gå upp i vikt. Och även om jag nu går upp i vikt. Till exempel under julen(all julmat), så går jag ner det typ lika fort igen.

Nej, nu hinner jag inte babbla vidare. Måste göra mig i ordning innan jag ska springa ut i mörkret och det äckligt kalla vädret!


Fast vem vill inte ha en kropp som Adrianas? (;


Kära dagbok....

Typiskt mig att börja med något oseriöst, haha!

B3 tältade inomhus igår. Vi testade det nya tältet och det var riktigt coolt, haha. Det kommer bilder senare på resultatet av vår "campingplats" (:



Såg Vampire Diaries idag och jag fastnade för det direkt. Dock gillade jag inte att jag satt och tänkte lite omedvetet på Twilight, urk. Hatar den filmen.
Men denna serien verkar lovande. Jag ska definitivt följa den OM jag lyckas komma ihåg det. Jag tittar nämligen aldrig på tv, så det kommer bli en utmaning för mig att komma ihåg att den går på torsdagar, haha. Får väl programmera in det på min mobil så jag får en påminnelse ;)


Snökaos once again

Det har börjat snöa här igen i skåne så typ.. sista lektionen blev "typ" inställd. Lite mer, vi fick gå om vi ville TYP, hehe (:

Just nu sitter vi i min säng och B2 äter upp gamla kladdkakan som är typ... stenhård... och typ kallar min säng för soptunna. Innan sa hon att min soffa var fylld med bråte, tss. Bråtet är typ mina kläder och sängöverkast, lol.

Vi hörs senare...


B2 ritade den på min iphone för typ... mega länge sen, hehe :D Go B3 :D

ZzzZzz...

Shit! B3 försov sig idag, ganska smidigt. Vi missade en matteföreläsning, så vi får ta ikapp den någon annan gång, haha.

Skolan bestod bara av en lektion, så det kändes knappt lönt att gå dit. Vi fick reda på våra matteprov, woho! jag blev inte underkänd, mahaha!

Detta är en totalt värdelös dag känns det som. Nej, men jag försöker skriva en svenska uppgift som skulle vara inlämnad i höstas... Men jag har en snarkhund bredvid mig. Han är så fruktansvärt gullig när han snarkar så jag kan inte koncentrera mig på arbetet.

Nå ja... dags att återgå till svenskan (:

Curse of the virgin canvas



Kärlek på låten alltså!!!

Måndaaaaaaag...

Jag hatar måndagar extremt mycket. Liksom.. första skoldagen på veckan och jag är redan pissigt less på skolan och jag gick inte ens på någon lektion! Nog för att jag var i skolan och... fick gjort lite svenska och tyska. Men jag skolkade alla lektionerna, haha.

Istället för att gå på lektionerna så gick jag och B2 och letade petflaskor. Vi är nämligen ganska fattiga. Bea har lyckats slösa 600 spänn på mat som vi skulle haft till TH och jag... jag vet inte men jag har lyckats spendera typ 1500 kr på typ... tält och sovsäck. Dålig planering och vi går en ekonomikurs.

Hursomhelst hittade vi bara pant för 6 kr. Så istället gick vi hem till mig och tittade på lejonkungen och åt chokladpudding.



Alice - Avril Lavigne

I found myself in Wonderland
Get back on my feet, on the ground
Is this real?
Is this pretend?
I'll take a stand until the end

Alice in Wonderland

Är det bara jag som längtar grymt mycket till Alice in Wonderland kommer ut på bio?
Det är lite synd att den har premiär den 5 mars, då vi är på konsert i Göteborg. Men jag har starka planer på att se den dagen efter, när jag kommer tillbaka till Malmö (:

Och inte för att prata om soundtracket! Avril Lavigne's låt har ju släppts och jag älskar den. Sen har vi ju fått höra ett litet klipp från Tokio Hotel's låt Strange, och den är också helt... fantastisk!

Åhhh... Kan tiden inte gå lite fortare?

Brott och straff

Lördag eftermiddag nu då!

Har spenderat halva eftermiddagen med att leta efter en bok till svenskan men det gick inte riktigt som förväntat. Däremot något som jag tyckte var lite roligt när jag letade, var nämligen att jag hittade tre exakt likadana böcker. Varför i hela fridens namn har vi tre likadana böcker? :P I alla fall var det Fjodor Dostojevskijs Brott och Straff. Jag måste fråga mamma någongång, haha.

Ikväll blir det Melodifestivalen eftersom Darin är med, och det går verkligen inte att missa, haha. Tänkte också baka något tills ikväll, men jag vet inte vad...

Förra veckan bakade jag kladdkaka (:


Ny bloggdesign!

En väldigt enkel, men bättre än den förra :)

Faktumet var att jag var så frustrerad sen förra inlägget att jag bestämde mig att öppna upp photoshop och helt plötsligt hade jag gjort en ny header och bestämde mig även då för att ändra om lite i bloggen.

Nu kör vi på grått i ett tag. Inte världens roligaste färg, men väldigt enkelt. Så vi får väl se när jag får lust till att göra något nytt. Kanske till hösten då jag förhoppningsvis går grafisk kommunikation :)

Och just. Om ni undrar vad den där saken i o:et är, så kan jag berätta att det kallas "triforce" och kommer från The Legend of Zelda spelen, hehe. Är man Zelda nörd, så är man ;)

Bilder kommer från Aiden, Green Day, Alesana och Beyonce (:


Ehehe, en hyffsat gammal bild på oss ;)


My Baby

Jag vet, typ evigheter sen!!! :( Förlååååt.

Åh gud, jag dör typ... Tokio Hotel om mindre än en månad och typ... Allt som kan gå fel har gått fel än så länge. Murphys lag alltså. Jag är typ helt gråtfärdig. Vill bara att det ska vara över. Det ska inte vara såhär jobbigt bara för en konsert. Jag blir seriöst knäpp.

Åh gud, nu ska jag lugna ner mig. Gud har säkert någon plan. Och jag är inte ens troende, lol.



Jesse McCartney funkar ganska bra, hehe (:

RSS 2.0