EMA

Ni glömmer väl inte att rösta på Tokio hotel till EMA :)!
http://ema.mtv.se/artister/tokio-hotel


Somebody to love





Somebody to love - Justin Bieber

Justin Bieber, definitivt!

Step to the beat of my heart.
I don’t need a whole lot
But for you I need I

I’d rather give you the world
Or we can share mine!
I know that I won’t be the first one given you all this attention.

Inspark

Igår var det inspark och ja... Inspark vet jag inte om man kan kalla det men fest åtminstone.
Tyckte det blev mest dans faktiskt, men jag klagar inte. Speciellt inte på the banana dance, som upprepades väldigt många gånger ;P Just ja, det var maskerad också!


Sonic Syndicate = bläh



Ehhh.. Ett band jag hatar... Låt mig tänka efter om det finns något band jag absolut inte klarar av.



Burn this city - Sonic Syndicate

Förut var dem njaaaeeeh.. nu är dem bara Nej. Jag fattar inte ens hur denna videon kan ha över 1 miljon tittare. Urk alltså.

Don't Disturb





Reden (Unplugged) - Tokio Hotel

Säg vad ni vill, men TH är mitt favoritband och det svåra här var att välja ut en låt av alla. Kunde varit lite orginell och valt min favoritlåt men neh, varför? Reden är så mycket skönare, haha!

Komm her, wir werden nicht gestört.
Das hab ich schon geklärt, Don't Disturb.
Egal, wo wir morgen sind.
Die Welt ist jetzt hier drinnen, leg Dich wieder hin

Vinterskor

Jag kunde inte låta bli! Skor alltså... Min eviga svaghet typ. Behöver inte vara klackar för att jag ska älska dem, men oftast... Tyvärr så var detta kärlek vid första ögonkastet och ja... grymt billiga, jag kunde inte låta bli.

Dessutom köpte jag 2 småsaker till. Öronmuffar och ett linne. Jag har shoppingproblem, hmm...
Celeste Bege Cable Knit Trim Boots
£10 på Boohoo.com ≈ 111 kr

Gabby Large Faux Fur Ear Muffs
£8 Boohoo.com ≈ 88 kr

England Vest Top
£2 Boohoo.com ≈ 22 kr

/B1

Ny jacka!

Åh, fick min jacka idag som för övrigt jag inte betalat(vilket gör att jag tekniskt sett inte har shoppat)

Den är så grymt snygg alltså! När jag såg den så smälte jag typ, och snacka om att min midja ser minimal ut i den. Tror inte jag har sett så kvinnlig ut på väldigt länge, vilket låter lite konstigt. Men grejen är att jag har en tendens att inte köpa kläder som framhäver mina "kvinnliga former", shit det låter så fel.

Men just nu så letar jag efter en blommig sjal. Och ett par öronmuffar, för det är så grymt snyggt. Fast jag hittar inga öronmuffar vilket gör mig lite ledsen.

Åh, jag är så glad! Jag får seriöst världens lyckorus av nya saker!


699 kr på HM (Den är dessutom gjord på återvunnen ull!! tänk på miljön!)

/B1

Techno time!





Children (Dream Version) - Robert Miles

Techno låt, men damn vad jag sover bra till den. Somnar oftast hyfsat fort till denna förutom när jag har sömnsvårigheter... för då funkar ingen låt.

Grym!



Whip my hair - Willow Smith

Går och nynnar på denna låten all the time, helt jävla grym alltså. För er som har noll koll så är Willow Smith barn till skådespelaren Will Smith :) Men grym är hon i alla fall. Hon är yngst i Smith familjen och är bara 9 år, men om hon fortsätter i denna riktningen är hon ju typ nästa Rihanna, eller vad tycker ni?

imogen

Inte långt kvar till konserten med Imogen heap :)



The walk
No it's not meant to be like this
Not what I planned at all
I don't want to feel like this
So that makes it all your fault


jadu..

Jag börjar tycka synd om våran svenska lärare, vi skulle hållt tal idag (Vi skulle egentligen gjort det för två veckor sen) Men som vanligt har våran fina lilla grupp varit "booorta".. oO fick höra att hon blivit så arg så hon var tvungen att gå ut och avreagera sig innan hon kunde fortsätta lektionen. Så jag kan väl säga att ja flittigt undvikit våran korridor idag! Efter en heldags hårt undvikande hade vi Naturkunskap, både jag och Sonja sov hela lektionen. Det känns ju...bra?

/B2


Runaway





Runaway - Darin

Kan i stort sett dansa till alla Darins låtar. Älskar all hans musik och denna är så grym. Den är också med i Kungarna av Tylösand :)

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

Shopping, nej tack!

För första gången på väldigt, väldigt länge så känner jag att jag inte vill shoppa. Saken är att jag tror jag har hittat ett mönster i mitt "shopping beteende" som vi nu kallar det.

Förra veckan hade jag drygt 200 kr kvar och gud vad jag såg kläder och skor jag ville ha. Hade jag haft pengar så hade jag rusat till affärerna och shoppat, enough said.

Nu denna vecka så har jag mer pengar än vanligt på  mitt konto och mer pengar är på väg in, men nu vill jag inte shoppa. Jag vill snarare sätta undan alla pengar på mitt sparkonto. Det är alltid såhär. När jag har lite pengar så vill jag slösa, men när jag har mycket pengar så föredrar jag att spara och se hur jag samlar ihop till dem där stora siffrorna.

Grejen är att om jag sätter in pengarna på mitt sparkonto så vet jag att jag kommer vilja shoppa, men pengarna är inte heller säkra på mitt vanliga konto så... snacka om dilemma.

Då frågade jag mig själv "Vad får jag ut av att shoppa?" ... Lycka såklart. Tillfällig, men fortfarande där för en kort tag. Men egentligen vill jag inte ha nya kläder eller nya skor(möjligtvis ett par nya adidas)... Men det är inget måste begär.

Så nu tänker jag ta paus från mitt shoppande med undantag för bak- och matgrejer... det är lite av en nödvändighet. Och kanske konsertgrejer. och resor. ENOUGH.



/B1

To the left, To the left




Irreplaceable - Beyonce

Do I need to say more? Jag älskar Beyonce, alla hennes låtar är typ helt grymma så ;)

Standing in the front yard, telling me
How I'm such a fool, talking 'bout
How I'll never ever find a man like you

Bästa med att vara myndig...

Det bästa med att vara myndig är att du själv kan sjukanmäla dig när du inte känner för att gå till skolan, som idag tex.

Jag är så grymt less på skolan och det blir fan inte bättre. Så jag sjukanmälde mig halv 6 imorse, dvs 1 timme tidigare än vad min klocka ringer och blah. Jag orkar inte.

Grejen är att fortsätter det såhär så kommer jag hoppa av gymnasiet för detta är inte vad jag vill längre.

Men men... måste fixa mig nu, ska övningsköra snart, hehe.

/B1

korvmojje

vaknade vid 11 idag hemma hos Sonja och insåg att vi ganska rejält försovit oss, satt och degade hemma hos henne till klockan 4 ( ups missade tyskan höhö) sedan åkte vi in till ystad, käkade och struttade omkring inne på H&M xD



In my mind blood drips from your eyes





Apology - Alesana

Köpenhamn all over again när jag hör denna låten. Med andra ord Alesana konserten i Köpenhamn. Grymt alltså.

No more as I wake
From this perfect dream...
I'll escape from Eden's walls
Can I not stay and live this lie?
For I must think only of myself

Chiclit

Efter att ha gjort mig klar imorse hade jag drygt 20 minuter över innan jag skulle bestämma om jag skulle till skolan eller ej. Så jag bestämde mig för att börja läsa en av 20 böcker som jag har på min lista att läsa. Eftersom det var "tidigt" så tyckte jag att jag kunde börja med något lättsamt, dvs chiclitteratur. Efter att ha läst 20 sidor insåg jag att jag inte ville sluta läsa så jag sket i skolan, enkelt sagt.

Jag skrattade, grät, skratta lite till, storlipa, smålog, grät, och sen glädjetårar. Snacka om charmig bok! När jag väl skrattade fick jag lägga undan boken för jag skrattade för mycket och när jag grät så satt jag och bad mig själv att rycka upp mig men jag kände verkligen med huvudpersonen, så typiskt.

Varför kan inte skolan tvinga oss läsa sådana böcker istället för dessa djupa och tunga böcker? Jag väljer faktiskt hellre något lättläst än Fjodor Dostojevskijs romaner som vi ska tvingas läsas. Urk alltså... Men jag vet även att de tunga böckerna också kan vara väldigt bra men ja... dem lockar inte mig. Jag lockas inte av en bok som känns jobbig och där jag måste analysera så himla mycket att jag egentligen glömmer bort själva läsupplevelsen.

Och det värsta var att efter att jag hade läst ut boken kände jag mig så pass inspirerad att jag faktiskt gjorde läxa vilket jag ALDRIG, och då menar jag ALDRIG annars skulle få för mig att göra.



/B1


i think i'm turnig japanese

En till ful video från vad vi gör i skolan 8D Måste bara säga att det är skit svårt att redigera eftersom det laggar så mkt så det är svårt att klippa till exakt och fixa med musiken och se om det passar xD


Te amo.





Don't ask. Don't tell.

Vad hände egentligen?

Shit alltså... Fredagskvällen var galen! När jag vaknade på lördag morgon hade jag inte en aning om vart jag var eller hur jag hade tagit mig dit men med lite återberättning så... nej, jag kommer fortfarande inte ihåg ett skit, haha!

Jag kan tänka mig att det låter lite läskigt att bli så där pass äckligt full att hela kvällen svartnar, men jag tycker inte det. Det är så jävla roligt och jag känner i hela min kropp att jag tyckte kvällen var skitskoj trots att jag tydligen ska ha spytt en hel del, hehe. Dessutom så minns jag typ... första delen av kvällen. Jag kommer ihåg att vi shotta tequila och ja.. efter ett tag så svartnade det. Men inte fan blev det tråkigare för det!

Tyvärr kom lördagen och ni skulle bara veta hur satans bakis jag var alltså. I början mådde jag bra men efter ett tag, nej fy fan. Jag låg typ i min säng i några timmar under täcket och rörde inte en endaste muskel alltså. Jag mådde så jävla illa, fy fan. Tur för mig så gick det över till kvällen och då tryckte jag i mig en halv pizza så chill bill!

Idag är jag typ helt pepp för att gå ut igen, tyvärr slösade jag lite för mkt pengar, hehe. Galet liksom... och påtal om inget. Igår när jag stod och gjorde milkshake så slank det ur mig bara... Skägg. Fan.

/B1


Bilder sen gårdagen...








När vi satt utanför socialen, hehe :)


Tequila!

teeeckning

Måste he ut bilden på den fina teckningen sonja ritade 8D


b-day

sitter och mögar i husvagnen med desperate housewives och hoppas att man ska må helt bra igen xD gick på krogen med Bea igår vilket var väldigt epic xD Vet inte riktigt vad jag ska skriva men den var en riktigt kanon födelsedag :D:D Fick massa fina saker :D



B2 18 år!

Idag fyller B2 18 år så vi firade henne kort i skolan med presenter och det som jag har bakat :) Ikväll går vi ut på krogen och firar vidare!







GRATTIS BEA!

Bakning...

Ugh, har bakat i 4 timmar nu och jag är inte ens klar... Vill verkligen inte baka mer men tyvärr... Fortsättning följer och bilder kommer förhoppningsvis upp imorgon/lördag beroende på vad jag hinner.

/B1

the asian

Var bara tvungen att dela med mig av denna snygga bilden på Sonja! xDD <3 alla känner väl igen henne? 8D





Dagens I-lands problem

Hur kommer det sig att man vill ha det man inte kan få och när du väl har det, så vill du inte ha det?

Frågan är då ska jag tortera mig själv och låta min hjärna övertala min kropp om att jag egentligen inte vill ha det(för jag vet att jag kommer vara miserabel om jag inte får det), eller ska jag ge upp och följa min kropps vilja? Men när jag väl har det, kommer jag inse att jag hela tiden slösat min vilja och tid på något som egentligen inte betyder ett skit för mig.

Det är drömmen jag vill ha. Sanningen är att verkligheten är för bitter för mig.

//B1


Christie road

Ínga lektioner idag men ändå är man här vid 8, gud jag har inget liv xD Sitter och väntar på Sonja och B1 så vi kan gå och köpa frukost oO!! Under tiden sitter man och försöker plugga och kollar igenom lite green day videos sen ullevi oO

Give me something to do to kill some time
Take me to that place that I call home
Take away the strains of being lonely

Green day - Christie road


woho!!



Kolla vem som har nått 6000 låtar på iTunes!

För att vara ärlig så la jag faktiskt märke till det för ett tag sen, men jag hade drygt 30 låtar mer som jag tog bort, hehe ;-)

//B1

Only girl in the world





Ah, älskar denna låten eller ja, jag älskar rihanna över huvudtaget! Började lyssna på den för ett tag sen men nu när musikvideon släpptes kan jag ju lika bra tipsa!

Förresten, visste ni att Rihanna släpper nytt album i November? Jag längtar!

Only girl in the world…
Like I’m the only one that’s in command
Cuz I’m the only one who understands how to make you feel like a man
Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
Like I’m the only one that you’ll ever love
Like I’m the only one who knows your heart
Only one…


/B1

Hemligt uppdrag

Har varit lite inaktiv på sistone, och jag kommer nog fortsätta vara det. Jag har nämligen ett uppdrag. Kan inte skriva vad än, men snart... Hur som helst, så handlar det om en massa försök och experiment och jag känner just nu att jag är ute på djupt vatten, för tiden är knapp och ja... Ni får se, jag vet inte om jag kan lägga upp några bilder på mitt projekt. I vilket fall som helst, så lär det komma upp i efter hand! Men detta kommer bli ett dyrt experiment kan jag berätta, för jag vet att jag kommer misslyckas några gånger innan resultatet blir perfekt.

Hela eftermiddagen imorgon kommer gå åt att införskaffa allt som behövs och nu i helgen har jag planerat allt.

Jag ångrar nu att jag inte fotade min fina citronmarängpaj, den blev verkligen perfekt...

/B1

snart vinter

Har precis bakat 3 st kladdkakor, tror dom blev ganska bra. Körde efter mitt och Sonjas super recept, för så bra kladdkaka som vi gjorde till festen har jag nog aldrig lyckats med 8D  Nu ska jag börja packa ihop lite saker och åka till Asiaten... känner inte för att dela husvagn med både pappa,Tommy och farfar höhö....


saknar nästan vintern i Östersund ibland... IBLAND

Video

Videon när vi kidnappar Emelie :D:D


bilder från kvällen


ja och sonja var tyyyp 80 talare xD..... jag sa typ

en del av människorna som var där :)

Sonja,Emelie,ylva,jag och Isak :)

suprise

Vi hade ju överaskningsfest för Emelie igår i Snårestad :) Väldigt lyckad måste jag säga xD Jag och sonja tillbringade hela dagen med att baka och åka omkring och fixa med olika saker.. Lyckades till och med hinna gå på en lektion  xD sedan på kvällen när emelie kom till Sonja i tro om att det skulle vara filmkväll så kidnappade Jag,Ylva och Sonja henne blev lite som det blev efterson hon gick in i Sonjas hus vilket inte var meningen så vi var tvungen att springa in efter henne där xD ... men iallfall sedan stod alla utanför trappen till lokalen och skrek grattis i kör! Hon blev så chockad så hon började gråta x) höhö


kladdkaka

Precis bakat två kladdkakor med Sonja, borde kanske åka in till skolan.. hummel mummel orkar inte, sitter och kollar på klipp från Avril lavignes live dvd i Budokan istället :)



/ b2

skolan

inte gjort så mycket i skolan idag, hade matte och gick tidigare där ifrån för att gå på tyskan.. vilket ja inte gjorde utan käka lunch och kom typ 40 minuter sen (Y) lektionen är bara 50 min så det var en bra lektion.. sen hade vi håla i några timmar och spelade unicorn attack. höhö.


wihi fin bild med julia x) där ser ni ju min nya blondhet oxå... höhö lite gult och sådär men annars så xD

And after all you're my wonderwall...





Wonderwall - Ryan Adams

Inte speciellt svårt faktiskt. Påminner mig om killen som bad mig lyssna på den från allra första början, så den var ganska enkel att välja. One of my favorites dessutom.

Staying home today

Idag stannade jag hemma från skolan utav ren lathet, kände att jag inte orkade gå till skolan så jag sjukanmälde mig!

Då kan man ju undra vad jag har gjort idag? Inte mycket kan jag berätta, haha! Jag bestämde mig för att ha Harry Potter maraton, så jag har sett de två första filmerna och varvat med lite pokemon som variation.

Nu ska jag se några avsnitt av Sailor Moon eftersom mina pokémon avsnitt börjar ta slut... Får väl se hur länge jag orkar vara uppe, inte länge skulle jag tro. Igår så somnade jag med datorn på efter att ha tittat på en halv film, inte speciellt lyckat.



/B1

Nagellack

I våras såg jag hur chanel introducerade ett nytt nagellack som jag tror heter "satin black" om jag minns rätt. Nagellacket kostar drygt 250 kr och ja.. det är en matt svart. Självklart blev jag helt förälskad men jag visste inte om jag var villig att lägga ner 250 riksdaler på ett enda nagellack, så ja... tiden gick och jag köpte aldrig något.

MEEN, som jag misstänkte så skulle det komma upp någon budget variant och då var jag riktigt snabb på att köpa det och idag så testade jag det, hehe.



Dåligt målat eftersom jag bara snabbt ville testa men jag gillade resultatet :) Så det blir en självklar favorit i höst!

/B1

PA

Sitter och försöker komma på ett roligt och bra projektarbete, har inte så stora framsteg.. någon som har ett bra förslag :)?


hahha lol xD

/ B2

Heldag i Malmö

Inte för att det är speciellt ovanligt för oss att åka till malmö, haha. Men jag skippade skolan och ja... Jag, B2 och Victoria åkte till malmö för att kolla på peruker främst men det blev lite annat också, haha.

Victoria stack vid typ 1 tiden medan B3 vandrade runt i Malmö tills fyra och ja... vad gjorde vi? gick och kolla i affärer och provade skor. Tyvärr har jag fått den dåliga vanan av att lämna kvar kameran, vet inte varför så ja.. Inga bilder tagna förutom EN enda!


Vi bestämde oss för att äta ngt innan tåget gick tillbaka till Ystad så det blev mudcake och en ischai/chailatte!

Väl tillbaka i Ystad så köpte vi hårfärg och gick och sola. Färgningen blev ju som den blev. Min hårfärg hette "intensiv röd" men den är inte röd någonstans. Blev ganska besviken. Sen blekte B2 sin utväxt och ja... den blev väl vit...

//B1

Day 4


Denna var inte ett dugg svår och även en av mina mest lyssnade låtar på iTunes.



Courage - Sarah Polley

Hörde den första gången på förhäxad och jag fastnade direkt. Detta är en sån typisk låt som jag lyssnar på när jag känner mig nere.

So there's no
Simple explanation
For anything important
Any of us do
And yea the human
Tragedy
Consists in
The necessity
Of living with
The consequences
Under pressure
Under pressure

Lords of dogtown

Tänkte bara säga att alla som inte sett Lords of dogtown borde verkligen göra det :) as bra skatefilm och blir inte sämre av att den är baserad på en sann historia :)

They came from nothing to change everything

Eminem EMA 2010

300 X 250

rösta nu på honom! Tro inte att jag har glömt ;P
(klicka till bilden för att komma till hemsidan)

//B1

var bara tvungen

ja visste att jag alltid har varit ganska häftig... pippitröjan gör vekligen allt och detta är helt klart det nya sättet jag ska presentera mig på festivaler..! xD ska springa hem till andra bea och foto lite gammla bilder med, ja lovar finns ganska mycket roligt att hitta där med..


skolavslutning

asså måste bara he ut och kommentera denna bild från när vi gick ut 9an..  asså kolla hur jag står jämfört med dom andra? En anledning till varför jag inte ska ha klännig tror jag (btw så var det inte mitt val att ha den klännigen, men jag var ute i sista minuten som vanligt och fick låna den av alexandra xD) iallfall kan man stå mer bredbent?XD asså gah kan inte sluta garva... var tvungen att dela min glädje xD


väldigt vackert..



Hittade oxå en bild på hur fint jag hade markerat mitt skåp.. undra om det finns kvar... det inristade längst upp borde ju göra det tycker ja.

Simple plan - you suck at love

En cover på Simple Plans inte ens utsläppa låt you suck at love, vet inte varför men jag älskar verkligen den låten xD Eftersom det bara finns jätte dåliga videos på låten så tänkte jag lägga upp en lugn cover version av den :) Tror den riktiga versionen av låten kommer vara jätte skön att höra live, härligt gung i den eller vad man ska säga x)

"You’re bad news, a history repeater
You can’t trust a serial cheater
You’re good at hooking up but you suck at love

It’s not like you’re unpredictable
But your act is so believable
I know it’s nothing personal
It’s just business as usual
You’re good at what you do
"


Michael Tolcher - sooner or later

En utav mina mest spelade låtar :) och det är blir inte värre av att den är öppningslåten till en väldigt bra serie Life as we know it!

Sooner or later
We'll be lookin' back on everything
And we'll laugh about it like we knew what all was happening
And someday you might listen to what people have to say
Now you learn the hard way



Asian time

Eftersom mitt internet är så  segt så har jag utnyttjats sonjas i helgen 8D så nu har jag ca 6 serier och ett ganska stort antal filmer att kolla på 8D hehe, nu ska jag försöka plugga lite filosofi eftersom vi har prov imorgon.. hmm



/B2

Kanelbullar

Nu ska jag baka kanelbullar/vaniljbullar eftersom det är kanelbullens dag imorgon :)

Är grymt sugen på kanelbullar, så det är väl bara att sätta igång ;-)


plugg, no thanks!

Plugga plugga plugga... det är typ vad jag borde göra men jag pallar verkligen inte plugga just nu. Jag har 2 böcker att läsa ut, ett filosofiprov och tyska läxa, men vad gör jag?

Jag läser en helt annan bok som inte har något med skolan att göra ens. Man kan säga att idag är lite av en sån där dag då jag typ inte orkar med omvärlden, gårdagen var fett jobbig. Hade en sån extrem huvudvärk hela dagen och ja... Det var ingen bra dag bara. Idag är inte så mycket bättre men jag slipper huvudvärken åtminstone.

Lite övriga funderingar, så funderar jag på att lägga ut mer musik utöver den listan eftersom jag lyssnar på så grymt mycket varierad musik, allt från Rihanna till Anita Baker och det kan vara kul med lite variation även om listan har en hel del variation, haha ;P




Nu i helgen fick vi besök av lillskiten också(lilla hunden) och han har växt en del, men fortfarande mycket mindre än min bajshög, haha ;P Det var väldigt roligt kan jag berätta då Zack blev så pass glad att han pissade på sig, haha. Dock bara en liten skvätt, sånt typiskt hundbeteende :P


All night long I'll sing and dance with you...



Finns många, men när jag hör denna låten blir jag typ helt happy. Tycker den är så grymt fin med tanke på att Shawn(sångaren) skrev den till sin dåvarande flickvän.
Dessutom är Alesana typ det sista screamobandet jag lyssnar på nuförtiden. Tar mig tillbaka några år när jag typ bara lyssnade på sånt här :)



All Night Dance Parties In The Underground Palace - Alesana

Every time I look at you I can't believe how magical you are
The stars belong to you my angel
Run away with me into a world where time seems to not exist
The smile on my face will show you

I know that at times it may be hard to let go of yourself
Babygirl, tonight leave your cares behind because it's time to celebrate!
All night long I'll sing and dance with you, my sweet princess, only if you trust in this
Take my hand and follow me, I will sweep you off of your feet
This night will only end when we stop dancing


2 oktober 2010

1 år sen Humanoid albumen släpptes!

Känns som evigheter sen tycker jag, haha.


Avril Lavigne blender magazine 2007

gaah vet inte varför men älskar bilderna frånna denna photoshoot, dom känns ganska simpla men whatever gillar dom :D Dock finns det en annan del av denna fotograferingen som är ännu schnyggare :D






Vampire Diaries

Mason: "I've heard great things about you!"
Damon: "Really? That's wierd, cuz' I'm a dick"

Damon är så klockren alltså. Vet ni hur happy jag skulle vara om serien slutade med att Elena och Damon blev ihop? Det skulle typ göra mitt år ;P
Seriöst, jag får inte nog av VD, helt sjukt. Borde nästan skapa en kategori om det, haha!


RSS 2.0