Siesta var awesome!

Kunde uppdaterat igår men jag hade ingen lust, vilket jag inte har idag heller. Är fortfarande helt bakfull så ja... nog pratat om det.

Siesta var fett kul i alla fall! Lyckades dock bara se Thåström och Johnossi, men det är okej. Jag åkte ändå inte dit för banden, haha. Själv så tycker jag Siesta är mer en "camping" festival. Det är på campingen man vill in på, och jag måste ge den lite minus för att den låg mitt ute i skogen och man fick gå värsta långa leriga stigen för att komma dit. Inte okej alltså.

Jag tänker inte skriva om vad vi gjorde och så, för ja... Mycket pinsamma saker hände och mycket av det som hände har blivit en massa internskämt som ingen annan fattar. Men däremot kan jag berätta något som vi alla tyckte var äckligt kul!

Den gröna spyan och den perfekta spyan. Vi hade druckit mintlikör och sen spyr jag(B1), hursomhelst så var spyan typ knallgrön och självlysande. Jag stod och asgarvade skitlänge åt den alltså. Det låter helt äckligt men ni skulle sett den.

Den perfekta spyan var Beas(B2). Den var också grön, fast i lager, och typ.. helt perfekt rund och fluffig. Ganska disgusting men också helt insane!!! Jag börjar typ skratta när jag tänker tillbaka på det.


Har ingen aning om typ vem hälften av alla människor är. Några dök upp när vi tog fram kameran ;-)

Grattisvideon



Slänger även upp viden för att jag skrattade så jävla mycket åt den första gången jag såg den! Lätt bäst är Gustav(snubben med trumpinnarna), som även är min mentor, chillat värre (:

18 år och äntligen myndig!

Idag fyller jag, B1, 18 år, hehe. Äntligen är jag myndig och fri, även om jag i stort sett alltid har varit fri. Men det är skillnad nu.

I vilket fall som helst så har dagen varit väldigt speciell. För det första så finns det flygblad över hela skolan där det typ står "Grattis Bea 18 år SP2A" med en bild på mig, så ja... Alla har ju typ vetat att jag fyller år idag, hehe. Självklart var det Sonja och B2 som ordnade det och man kan säga att jag blev förvånad, men det gav mig ett gott skratt ;)

Sen blev det presentöppning och min första reaktion var typ att börja skratta tills jag grät. Allt från ett par fula tofflor(som jag för övrigt har på mig nu) till värsta videon där massa random människor säger grattis.


Ett collage jag fick också från B2. Lite kul att se hur jag har raidat genom frisyrer och hårfärger. Allt från grönt till rött, haha.

Siesta 2010

Jag undrar hur vi har lyckats glömma bort att nämna att B3 ska till Siestafestivalen i år... Lite konstigt med tanke på att vi brukar skriva upp sånna saker men tydligen inte.

I vilket fall som helst åker vi på onsdag eftermiddag tillsammans med vår klass och är där resten av veckan :)

Jag personligen kan säga att jag inte åker dit för artisterna i år utan själva umgänget. Tror det var ett band som intresserade mig och dem har jag redan sett.

I alla fall, det är typ artister som The Hives, Thåström, Maskinen, Johnossi, Dead Prez, Intohimo, Röyksopp etc. Inget att hurra för enligt mig, men det kommer bli roligt.


(O)lagligt?

Av alla saker B3 har gjort, så kan inte mycket av dem varit lagliga alltså. Nu när jag tänker efter lite... Är det en dålig sak egentligen?

Comet 2010

Collien: "Do you even need those pills(viagra)? Doesn't it work alone?"
Tom: "With you maybe I'd actually need something"
Woooh, go Tom ;D Viva och Collien förtjänade det dära, haha :D


Detroit rock city

Jaha nu har broder Tommy kommit ner till skåne. Suttit tillsammans med pappa på verandan hela dagen, snackat och lyssnat på massa gammal rock musik xD. Har faktiskt varit riktigt kul och just nu är jag skit glad att han är här. Men jag får väl återkomma med det om några dagar då ja kommer vilja kicka hans röv upp till gävle igen! heheh Nu ska jag vara social igen och njuta av den lilla kvälls sol som finns kvar xD



Jag beklagar...

Jag lovade för ett tag sen att Dude skulle komma upp på bloggen igen men min mobil vägrar lägga in bilderna och jag vet knappt vad jag ska göra med tanke på att jag har väldigt mycket bilder på mobilen.

Ännu en sak jag kan lägga till på hatlistan mot mobilen. iPhone i all ära, men jag har så äckligt mycket problem med den så det är knappt värt att ha den. Förhoppningsvis blir 4G bättre :)


Muntrar upp inlägget med en gammal bild, men ja.. den duger eh?

Skola

Sitter i skolan nu och har precis skrivit NP i matte. Förmodligen gick det rakt åt helvete men man får väl hoppas på det bästa. Om ja svarat rätt på allt ja svarat på får jag nog G xD Ska sitta kvar här nu i 5 timmar och skriva om drömmar, plugga småföretagande och göra trafikkunskap prov ... tjohej vad kul.




Nej då, skolan är så enkel jämfört med yrkeslivet.

För vi har inte alls det mycker arbete denna vecka, nej då. Dessutom är detta bara tills onsdag, ni vill inte se resterande veckan. Och inte för att tala om i dem ämnena jag inte har någon bok :)


 

The Emptiness will haunt you...



Det är något med Alesanas nyaste album som gör mig helt knäpp. Jag fullkomligt älskar hela albumet och denna musikvideon är typ helt... underbar. Texterna från deras nya album är så äckligt bra och låtarna från det nya albumet är typ mer lyssnade än vad mina Tokio Hotel låtar är, vilket säger en del för mig med tanke på att Tokio Hotel trots allt är mitt favoritband.

Men låt oss säga såhär. Om Tokio Hotel är mitt liv, så är Alesana mitt livs kärlek. Jag kan inte ens beskriva hur bra dem är.

The depth of a man's soul
can not be measured in a matter
of meters and fathoms
but rather it is in my opinion
only quantified by his proximity
to heaven and hell.

Boredom..

Är det bara jag som tycker livet är lite väl tråkigt just nu? Vill ut ur huset, helst sverige för den delen med. Men bara ut och göra något,resa, gå på konsert you name it.. Kommer ifall hända något om drygt en vecka, då blir det Siesta i 5 dagar och sedan dra upp till göteborg och köa till Green Day. Som det ser ut just nu kommer vi komma dagen före konserten och träffa massa folk fran bland annat Danmark som vi lärde känna när vi såg GD i oktober förra året.

Vill ha sommarlov NU och sitta i en kö till Tokio hotel någonstans i Tyskland!



Bild på mig och B1 sen kön till Green day i Danmark :D

Onykter eller trött?

Jag vet inte vad det är med mig men jag måste ha missat något i TH världen sen Mars... Den 26 Mars var Tokio Hotel i Padova och enligt fansen på Meet & Greet träffen så ska Tom ha varit onykter.

Hur har jag kunnat missa detta? Jag vet inte riktigt. Han ser inte så full ut på bilderna direkt och när jag kollar på videosarna vet jag inte heller. Lite problem med att stå till men det är kanske också för att jag enbart fokuserar på honom på videosarna som jag lägger märke till det.

Ja, han flinar också rätt mysko en hel del(med tanke på vissa tjejers kläder förstår jag) men asså... nej. Han skulle väl aldrig gå och supa ner sig innan en konsert? Men samtidigt är det fel att vara så naiv och tänka att han bara var trött. Gud, jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det där, men okej. Dem är människor, i know! Men inte innan en konsert. I så fall förlorade Tom grymt mycket respekt i mina ögon för han har ett ansvar att vara anständig på konserterna för det är hans yrke. Jag menar, vi "vanliga" människor går inte fulla till arbetet, no no.

Jag blir lite irriterad på detta alltså, och jag tänker nog hålla mig till mitt naiva jag. Han måste ha sovit dåligt.

Bild sen Malaysia, då jag inte har några bilder från Padova...

Se där...

Jag skulle skriva ett inlägg för det var ett tag sen bloggen uppdaterats om kvällens planer men tji fick jag. B2 hade hunnit före mig, hehe.

För vi älskar Damon ;)


Team Damon

Ska göra mig klar och dra över till B1 sen, craving night med VP säsongs final. Jag kan garantera att B3 kommer väcka hela grannskapet med hysteriskt skrik och massa JAAA o NEEEJ! Vi är så på Team Damon, fattar inte hur man kan heja på Stefan. Han är ju så himmla tråkig. Aja, CIAO!




Slänger in en sexyhexy bild på våran badboy ..... och den andra.


1 år sen - Beyonce



Idag är det exakt ett år sen B3 åkte upp till Göteborg och såg Beyonce. Personligen tycker jag det är lite synd att hon är på smällen för det betyder att det kommer ta lång tid innan hon åker iväg igen på turné och jag skulle väldigt gärna vilja se henne igen.

Asian kung-fu generation

Ännu en meningslös dag i skolan hade prov i relegion, gick väl hyffsat. B1 skulle ha prov i psykologi men om läraren inte dyker upp så blir ganska svårt. På engelska lektionen satt vi i ca 45 minuter och diskutera vilken film vi skulle så nästa lektion. Det är sånna dagar jag älskar min klass 8D Sedan drog B3 hem till B1 kolla på DH och käka bakeleser.


Haruka Kanata
typ theme song till Naruto, påminner mig som fan när vi var på uppcon och alla stod inne i stora salen och dansa och sjöng :)


När orden sviker



Det har varit dålig uppdatering här på sistone och jag vet inte riktigt varför. Jag menar, jag är ju bara 50% av bloggen om man ska vara så petig.

Jag borde sitta och plugga psykologi men varken kroppen eller hjärnan vill, så jag lägger in en låt istället. Into Dust - Mazzy Star som jag sitter och lyssnar på nu.

Att lägga in låtar är ett bra sätt att hålla bloggen uppdaterad när orden sviker. Just nu känns det som att jag inte får fram det jag vill och då är det bara att lägga upp en låt som beskriver dina känslor. Fast denna låten är nog mer min nuvarande sinnesstämning.

Se där, ännu en av mina meningslösa rantor. Jag måste sluta med det där.

Psst! Jag hörde att Dude har varit på äventyr igen. Han dyker snart upp i bloggen igen ;-)

Am Meer



Väntar på att B2 ska dyka upp här snart så vi kan gå och handla... blir väl typ att kränga hela kvällen. För övrigt lägger jag upp en Killerpilze låt eftersom dem är sjukt bra och ja.. både jag och B2 gillar denna så :)

Ha en trevlig helg!

dom tänker döda mig.....

Lagomt chockad B2 kom åkandes på vägen och ser 4 stycken militär bilar och ca 20 st utrustade militärer som står med sina vapen riktade mot mig. Insåg dock ganska fort att det var massa övningar o när jag kom närmare såg dem ju så himmla roliga ut att ja börja as garva och höll på köra av vägen xD


Not Afraid

Eminem gjorde det igen. Jag älskar hans nya singel från nya albumet Recovery som släpps någon gång i juni, kommer inte ihåg exakta datumet, unfortunately.

Not Afraid - Eminem



I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Hola if you feel that you've been down the same road

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, I'mma face my demons
I'm manning up, I'mma hold my ground
I've had enough, now Im so fed up
Time to put my life back together right now

Kommunikation...

Är inte min och Beas starkaste del ibland. Det kan bli ganska primitivt.

"Favoritämne på tyska?"
"Lieblingsfach"
*skriver ner* "Lieblings..."
"Lieblingsfach"
"Fach" *Tittar på varandra*
"Ch" *gör ch ljudet*
"Ch" *repeterar ljudet och ser förvirrad ut*
"Det stavas c-h!!!"
"...Säg det då"


Sån där extremt typisk konversation där vår kommunikation är väldigt primitiv.

Wooh, där gjorde vi det igen...  Vi kan uppenbarligen inte stava till fräulein, hehe.

Santa Barbara?

Det känns som att det enda som cirkulerar i mitt huvud är college och universitet. Det skrämmer mig sjukt mycket att tänka så långt i framtiden. Men samtidigt så är det inte så långt fram, för jag måste skicka in ansökan i början av hösten och det är inte långt kvar.

Anyway, så har jag bläddrat runt bland massa skolor och försökte hitta det som skulle passa mig bäst. Jag har bläddrat genom, Long Island CW, Brown, Berkeley, Boston, London university, och inget har känts som mig riktigt. Tills jag kom till Santa Barbara City College.

Ambitiös skola, där smarta människor men ändå är skolan känd för sina extrema fester. Att kunna balansera sina studier med fester tror jag är något för mig. Jag är ambitiös med rätt motivation och fester är aldrig fel. Tror jag skulle få ut ganska mycket av Santa Barbara.

Men jag vet inte... Känns läskigt att åka iväg till andra sidan jordklotet för att studera. Fast jag om någon skulle behöva det.


Valborg

Lite sent inlägg men som sagt bättre sent än aldrig :)
Kvällen började hemma hos B1 tillsammans men Hanna och Sonja, satt och försökte tvinga i oss något pissigtvin men det är bara att inse jag kommer aldrig bli någon hejare på vindrickning!
Senare så stannade Hanna och Sonja inne i stan medans jag och B1 traskade ut till saltan. Träffade väldigt trevligt folk, två killar som stalka oss lite fint o som skulle våldta oss xD hehe
Sen så kom polisen och jag och Bea sprang in i skogen och gömmde oss puh tänkte vi ,där slapp vi dem. Men vi han inte gå långt innan vi blev stoppade av en annan polisbil, olyckligtvis så hade jag en cider i handen. Jag stod och tappert argumentera emot att jag inte alls behövde uppge mitt namn men det gick dock inte så bra. Bea tyckte ja skulle ringa min advokat men med det blev jag inte så mycket smartare... Vi nekade ju oxå att vi druckit ur den och med det så blev jag bara vittne till en cider xD
Aja inte så jätte lyckad kväll men den var helt klart intressant och rolig ändå :D



RSS 2.0