Söndags

Bilder sen i söndags då jag åkte iväg med Sonja,Hanna och Vixie och bada. Dagen började med att vi fick åka till Simrishamn och vänta på Hanna, efter ganska mycket boredom så satte vi oss ner längst vägen och solade. Sen började vi moona åt bilar, ja vet inte riktigt varför men det blev så xD sedan efter typ 2 timmar så kommer Hanna så får vi skjuts av hennes pappa hem till henne där vi går ner till stranden och badar,äter bullar osv :D Hoppar och leker bland vågor så man känner sig som 7 år igen. :) sedan på kvällen åkte alla hem till Sonja och kollade på film halva natten :) Hur nice som helst! :D



Sonja och Vixie i Simrishamn



On tha beach

Rädsla.

Jag tror det är dags för mig att ta en paus från mitt liv. En paus från bloggen också, jag orkar bara inte längre. Jag mår inte bra och bloggen känns bara... ugh.

Anyway, så har jag bestämt mig att dela med mig något väldigt personligt som har förstört mitt liv på sistone. På senare tid har jag blivit extremt rädd. För exakt allt. Jag vågar knappt gå ut ensam längre, mitt hjärta börjar slå så hårt att jag knappt hör något annat än hjärtslagen. Jag är ännu räddare att gå i mörker, går inte ut alls längre utan Zack. Sen ska vi inte prata om höga ljud... jag hoppar 2 meter i luften trots att jag är fullt beredd. Klarar inte av när människor tar på mig, jag får någon sorts panik. Inte heller när jag tror att någon tar på mig, men det var bara någon olevande sak.

Detta dödar verkligen mig, att vara så rädd för människor och allt omkring mig. Att knappt våga gå ut och leva. Var i malmö idag, och när jag skulle hem blev jag så pass paranoid att jag höll på att gråta på stationen. Jag var helt säker på att en kille skulle råna mig och när jag gick i Ystad började jag nästan hyperventilera för att solen hade gått ner och jag var ensam. Jag måste alltid ha någon vid mig för att ens känna mig lite säker.

Jag vet inte vad som triggat min rädsla, men det kräver så mycket energi att motarbeta min rädsla, att tvinga mig själv ut. Jag får ångest utav människor, det är inte okej.

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få ner min puls... kom hem för 30 min sedan och mitt hjärta slår som om jag håller på att få en hjärtinfarkt.

En lådbil :D

Dålig uppdatering av mig igen men jag har faktiskt inte varit hemma, var borta hela dagen igår med Victoria,Hanna och Sonja ( Kommer bilder sen) o sedan idag så har jag varit med Vixie och dragit omkring :) är bara hemma nu i cirka en timme innan jag drar iväg till helsingborg för att äntligen hämta hem Party :) så jag tänkte bara göra ett litet kort inlägg och säga att jag och Vixie håller på bygga en lådbil 8D dock blev den stor som jaa jag vet inte vad men om den hade varit en riktigt bil så hade det varit en range rover så riktigt cool kommer den bli... eller nåt xD
Två stycken tjejer som snart är 18 år bygger en lådbil... det är väl helt normalt! :D

So tired

Jag är sjukligt trött. Sov typ 13 timmar inatt och det räcker inte ens. Har sovit något fruktansvärt dåligt på sistone och nu börjar min kropp inse att jag kan inte gå på högvarv och inte sova, så ja. Funderar på att ta någon tablett och sen däcka i sängen för ytterligare 12 timmar.

Måste piggna till inför imorgon då det blir en fet shoppingrunda i malmö och sen fixa med biljetter upp till Göteborg i Augusti. Ska ju se All Time Low :) inte för att jag lyssnar på dem men får man biljetten gratis så säger jag inte nej!


Hanky panky

Tänkte slänga in en liten fin bild på Asiaten, Synja bynd sen hon var här i torsdags :) Det väldigt äckliga i flaskan är en blanding av saker ni nog inte vill veta men ja kan säga att det bland annat är baylis och whiskey, ja vet grymt konstigt men vi hade inget bättre för osså  jaa.. xD Gick iväg till köpingebro skolan och mötte  människor faktiskt... Så vi "hängde" med 4 killar från köpinge (varav 2 av dom var väldigt creepy) och spelade fotboll med en ölburk :D  Sen vid 2 tiden så gick dom hem vi stanna kvar och sjöng (skrek) så vi mer eller mindre väckte hela landskapet.. med andra ord en mycket lyckad kväll :D




Home again

B1 är tillbaka i Ystad men inte speciellt länge skulle jag gissa. En vecka utan internet är lite som terapi alltså(okej, jag fuska lite med iPhone men knappt, 2 ggr!).

Väldigt skönt att bara försvinna från all civilisation, att bara koppla av och lämna alla problem bakom sig i en vecka. Under veckan har jag hunnit läsa 3 tjocka böcker och ligga i solen. Blev inte mycket shopping. Ett halsband och armband, dyrt vare.


Armbandet :)

Sen blev det även en hel del myspys med hundarna. Båda två kräver så extremt mycket uppmärksamhet, heh.


Zack, min lilla(egentligen stora) bajshög.


Laban, den tjocka korven som jag fortfarande inte har bestämt om jag älskar eller hatar.


pancakes

Familjen Andersson nya sommar tradition, sitta och steka pannkakor med kokplattan på verandan :D Men har man inget kök så har man inget kök utan man gör det bästa utav det man har och jag klagar inte har aldrig ätit så mycket pannkakor som jag gjort dom senaste veckorna xD
just ja Party är nu opererad det gick bra :) hehe






RSS 2.0