IKEA

Cha cha bloggen ;PpP

Mmmh, idag har jag varit på äventyr, not not not! Nah, var på Ikea och dryga lite. Fast näää. Köpte massa grejer till lägenheten. Nya hyllor, glas, och lite sånna random saker typ. Men vet ni vad jag var gladast att köpa? två växter. Jag tyckte det var skitskoj. Frågan är hur länge dem överlever... Inte så länge gissar jag på. Men men... Inte så spännande faktiskt. Lite mysko att vara ifrån iffbiff en hel dag. Borde snart sticka hem. Han spelar match nu... fotboll dårå. Kommer hem om en halvtimme. tar 20 min att gå hem.

Vi har värsta veckan hemma nu. Vi har massa projekt som ska bli klara. Blir lätt fullspäckade dagar med tanke på att han är borta 4-5 timmar för att spela match.

Det är valborg snart ju. Totalt glömt bort det. Vetefan vad som händer. Borde ut och supa dåå. mjaaaaaaaa.

förlåt för så retarderade inlägg utan bilder. Mammas dator är tråkig tyvärr.

Jag vill ha en ponny. en liten ponny i mitt hus.

/B1


No, it don't break even.

I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayin' to a god that I don't believe in.
Your best days will be some of my worst.

Because when a heart breaks, no it don't break even.

Vuxenliv

Jag har insett en hel del saker på sistone. Det där att vara vuxen. Största delen av tiden som går, så älskar jag att vara vuxen. Ansvarstagande och hela det paketet. Visst, det är inte varje dag man har lust att stå och diska, laga mat eller tvätta. Men jag har insett nu att om det är vad friheten kostar, så är jag villig att betala för det.

Speciellt nu när vi börjar komma in i ett skede där vi håller på att planera att möblera om och inreda osv. Det är så fruktansvärt kul. Speciellt eftersom vi har planer på att fixa till köket, byta ut köksbänken och sånt. Jag gillar att inreda. Konstigt nog.

/B1

Hmmm.

Mja... konstigt nog uppdaterar jag oftast trots att jag inte har internet.

Vad finns där att säga? Jag är sjuk. Spydde typ 7 gånger igår. Inte trevligt allt. Sen lämnades jag ensam hela kvällen. Inte bästa kvällen i mitt liv. Idag är inte så mycket bättre heller. Ensam igen. fast idag har jag släpat mig hem till mamma. Liite trevligare. Blä på detta. Blir på dåligt humör bara av att tänka på det.

Aja, något annat att prata om. eller skriva. Hm, jag vet inte. Påsklov. Det är vår. Jag vet inte. Har färgat håret svart igen. Ser helt okej ut. Inte emo längre i alla fall. Kanske för att jag numera är brun, så det framhäver färgen.



/B1

Saturday

Solen skiner och vad gör jag? Sitter hemma hos mami och drygar framför datorn. Iffe är och spelar match i sjöbo och kommer inte hem förrän efter 6 skulle jag gissa på. Synd faktiskt. Jag skulle vilja gå till stranden men pallar inte gå utan honom. Inte lika kul.

Vad gjorde vi igår då? Hmmm. Pajade sängen, stack och åt på max, däckade därefter på soffan och efter att solen hade gått ner körde vi bil till sjöbo och gick på en fest, NYKTRA. ikväll däremot. Jag är festsugen men vi får se. kanske inte blir något, vem vet? Iffe lät också ganska sugen, heheeeeeee.

Vet ni vad? Jag känner en fruktansvärd lättnad idag. Det har tyngt mig i några dagar nu, men idag försvann allt. Det känns så otroligt bra. Ger mig lite frid i huvudet.


mmmmmmmm... lide damp har man idag. så nu ska jag sluta störa mig. kanske vårkänslorna som kommer fram?

/B1


MAMAMA, har inga bilder på den här datorn. Lite tråkigt.


kul bild va?

I don't know.

Jag känner mig inte hel just nu. Har inte gjort det på ett bra tag i och för sig. Men dem säger att man kan inte ha ett förhållande förräns man själv är hel för annars kommer inte förhållandet vara helt. Och precis så känns det nu. Jag kan inte funka i ett förhållande om jag inte funkar själv utan någon annan.

Just nu känns det extra tungt och det har gjort det i ett tag nu. Känns som att bara mer och mer saker kommer ivägen, mer och mer konflikter. Det gör ont. Jag vet knappt vad jag gör nuförtiden. Är detta vad jag vill ens? Jag vill vara lycklig men just nu är jag inte lycklig. Det blir allt svårare att hålla humöret uppe. Att låtsas som att allt egentligen är bra. Från början var det så mycket ilska, och en del finns kvar. Sen gick det över till denna tomhet som finns inom mig.

Och nu... Vill jag bara glömma, men jag kan inte. Skaffa mig en tidsmaskin och bara ge mig möjligheten att ändra på saker och ting.

Sån tur har man dock inte. Dags för mig att gå hem till verkligheten igen. Jobbigt att fly från sitt egna liv.

/B1

Kristianstad

Var i kristianstad med vixie igår och tog hål i öronen, jag gjorde 2 och hon 3 :) Köpte öven en töjning till örat, ska dock bara ha den 3 mm ja köpte nu! :D  Blev även intervjuad av något radio program, lyssnade igenom sedan vad vi sagt kändes jätte konstigt att höra sig själv prata x)


skola


Vixie i skolan :)

haha väldigt söta Sonja xD

/b2

helg


Bild från från förra helgen Vixie,jag och Bea :)

Lördag


egge o mange x)

På dagen så spelade vi lite diablo igen ;D

redan vid halv 7 tiden började det rulla in folk x)

:) riktigt härlig kväll, var dock lite efterbliven och drog ut sladden till rayans xD hehe

Fredag

Tänkte slänga upp lite bilder från helgen :)
På fredagen så var planen att festa plus spela diablo, var faktiskt väldigt kul att spela när man var lite halvt full xD eller iallfall tills ja spillde en hel grogg över min data!

Dibbe hähä

Hustlin,CW & Vixie

I taxin på väg ut! Egge,Mange och CW!

/B2

YDL

Lan helg dårå. Fast ja... fail på den. Igår så skulle vi lana, men då kände jag verkligen inte för det. Så jag börja lana typ 1 på natten och då... var alla andra väldigt fulla eftersom vi skulle "smådricka". Nog sagt, hade dem andra stuckit ut på krogen, så det var bara jag, iffe och hustlin' kvar. Och idag... Skulle vi lanat igen... vilket vi gjorde... typ en halvtimme. Blev massa skit och sånt. Sen vid 6 tiden så dök det upp en massa människor som skulle förfesta och ja... Nu sitter vi 3 hemma hos mig igen och ska typ lana här.

Dock fortsätter vi lana igen imorgon, höhö.

/B1


RSS 2.0