Sjuk.

Hoppas alla har haft en trevlig julhelg för det har jag haft! Hyffsat iallafall ;P

Fick feber i fredags och har haft det hela helgen och har det fortfarande... Men det hindrade inte mig från att gå ut i lördags! Det var trevligt i alla fall :) Men kallt som fan där ute. Sen där på söndagmorgonen vid 7 tiden kom min feber tillbaka och sen låg jag utslagen hemma hos iffe till klockan 5 för då hämta dem pizza så vi kunde äta.

Inte jag som har bilder för detta event heller. Min kamera glömdes hemma så det är B2 som får stå för bilderna... om hon någon gång gör det ;D

Nah, nu ska jag typ resa mig upp ur min säng och hitta ngt ätbart. Har trots allt inte ätit på över 24 timmar ;o ovanligt för mig nuförtiden, huhu.

/B1


Bilder sen lussevaka











blondie

var hos frisören igår så nu är man blond som ja vet inte vad :D meeen man kan inte bli för blond ^^ hehe kommer nog vara nöjd om några dagar, just nu tycker ja det ser way för fake ut menmen bara att vänja sig ^^



/ B2

hehe

jaaa. Eftersom att julen är en tid för alla (eller vad man nu säger,annars säger ja de) så har jag för att vara lite snäll köpt såna där fågelmatsbollar 8D känner mig väldigt duktig!



/ B2

Barcin

Idag gick jag och hämtade ut mina nya skor! Jag älskar dem, tihihi! ;P Eller ja, egentligen vill jag ha Jeffrey Campbell men som student har jag inte riktigt råd att slänga ut 2000 kr för ett par skor. Kanske någon gång i framtiden ;)


449 kr på Nelly.com :) Dock typ en nyans mörkare, men det är verkligen inte stor skillnad på bilden och verklighet ;P

Dem är verkligen grymt snygga! 13 cm klack, 4 cm platå. Inte alls svåra att gå i, men frågan är hur det kommer kännas att gå i dem på nyår när det är massa snö... Det kommer bli intressant!


Inte snyggaste byxorna till skorna men jag var tvungen att testa ;D

/B1

Unique.

Jag är nog ganska speciell, fast jag menar inte då liksom det där gayiga "Jag är unik" snacket. Utan mer att jag har lite konstiga saker för mig.

Inatt halv 3 stack jag över till min pojkvän(Känns fortfarande wierd att ens nämna det. Ordet är nästan tabu i min skalle) och kröp upp med honom. Låter ju ganska normalt förutom tiden. Men nu har jag inte nämnt en grej. Jag stack över till honom bara för att spela dataspel med honom. Då sjönk normalfaktorn ganska mycket, right?

Men vi satt hela natten tills 9 på morgonen och spelade och jag tyckte faktiskt det var mysigt. Och det är nog ganska speciellt, för hur många människor skulle gå genom världens snöfall bara för att spela med sin pojkvän? Antagligen typ bara jag ;)



/B1

Shambhu

http://www.myspace.com/shambhumalmo

Vet ni vad? Jag tycker ni borde klicka på länken och checka in detta bandet :) Kan passa på att göra lite gratisreklam eftersom en vän till mig är med i bandet och dem har nyss spelat in 2 låtar. Min personliga favorit är Märk mig :)

Så var nu duktiga och checka in bandet på myspace :D


Blaaaaah.

Jag vet inte riktigt. Känns inte som en bra vecka. Har lyckats bli sjuk dessutom. Har ingen lust att förklara något för någon ens. Onödigt att komma upp massa ursäkter för något jag inte ens vill be om ursäkt för. Det värsta är att egentligen är jag ganska glad. Det finns dem där små sakerna i vardagen som gör mig så fruktansvärt glad. Men det är inte tillräckligt för att lyfta upp en riktigt dålig vecka.

Nah, om jag skulle sluta vara så emo på bloggen och faktiskt ta och börja skriva när jag är helt dunderglad? Fast dem inläggen är nog inte heller så roliga för jag blir så fruktansvärt bögig då. Inte för att det är något fel på bögar.

/B1

When it's not easy you make it worth it.

Kass vecka minst sagt. Inget speciellt egentligen men det har bara varit en sån vecka när jag kännt mig allmänt nere. Man kan ju inte alltid må bra liksom. Men något som har gjort mig lite extra irriterad är folks attityd mot egoism.

Denna vecka har jag satt mig själv före alla andra. Min egen lycka för jag känner att jag behöver det. Och helt plötsligt så var man väldigt egoistisk enligt de svenska normerna. Lite som vad Blondinbella skrev i sin bok. Men är det egentligen så fel att sätta sin egna lycka före alla andra någon enstaka gång? Jag tycker inte det borde vara det.

Jag sa nej till det jag visste inte skulle få mig på bättre humör och gjorde något som fick mig att verkligen bli glad. Ändå så får man så mycket skit för det. Kan folk inte vara glada för andra längre?

/B1

Party hearty



En bild från i lördags. Detta måste typ ha varit den bästa eller något. Själv så var man så awesome att man sov i sängen ;D

Tyvärr har det blivit dålig uppdatering på bloggen once again. Finns inte mycket intressant att berätta. Vardagarna består av skola, läxor, simning och bakning för min del. Helgerna så festar vi typ. Fast om allt går som planerat så ska vi faktiskt ta det lugnt till helgen... åtminstone till söndag, för då är det lussevaka! :D

Vet inte om jag ska slänga upp lite mer bilder sen helgen eller om det räcker med denna awesome bild.

/B1

RSS 2.0