Aiden 26/10 2008 Göteborg - Brewhouse


B3 hade laddat upp för en hård dag... (eller ngt) chips,läsk,skittles,munkar,godis... hmm vad mer fanns i den där härliga påsen?! vill ni veta något lite äckligt, vi slängde allting som var kvar i några buskar innan konserten och sen efteråt insåg vi hur törstig vi var så då gick vi och hämta upp den igen xD myyysigt hehe



På centralen i malmö 8D

På bussen mot göteborg, när vi kom fram i Göteborg sprang vi omkring i cirka 2 timmar och letade efter Brewhouse. Vi frågade ca 15 personer och ingen visste vart det låg inte ens poliserna som tur var lyckads vi ju origintera oss ditt tillslut. Och vi fick gratis chocklad utanför ullevi :)


Efter konserten så stod vi och vänta på att bandet skulle komma ut, jag och bea tog oxå tillfället i akt och tog en bild med WiL 8D hihi Sedan gick vi tillbaka till centralen och stod inne på en shell mack till klockan 3 på morgonen där vi väntade på våran buss.. Vi fick någon sockerkick och flummande omkring som fan,  folk som stirra och garva åt oss xd hehe. Sedan på bussen så fanns det inga platser kvar så vi plus en kille som heter Daniel satte oss i trapporna i bussen där man går ut xD sov väl inte lika mycket som alla andra gjorde. Kom ihåg att jag tog en äcklig lila skittles påse och la den i någons väska lol.

/ B2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0