30 timmar +

Precis! Hehe, neh, men jag har varit vaken i över 30 timmar nu och ja... jag är trött :) Grejen är att jag försöker verkligen vända tillbaks på dygnet så jag slutar vara vaken till typ... 6-7 på morgonen. Så ja.. inatt/imorse blev det en kopp kaffe istället för att hoppa ner i sängen.

Dock inte det jag tänkte skriva. Eftersom jag är trött så satt jag och störde mig på en sak jag gjorde i... lördags? Hm, ja.

Det där att försöka lägga på en ögonskugga utan primer. Jag blir seriöst knäpp. Inte ens mina extremt braiga ögonskuggor blir bra utan primer. Pigmenten fäster inte eller något, det ser förjävligt ut! Slog mig för att när jag var hos iffe så glömde jag en liten sak i sminkväskan och ni kan ju gissa vad... Hmrf.

Men envis som jag var så skulle jag ha den där anaconda färgen. Så jag packade på med ögonskugga. Typ 3 gånger. Resultatet blev inte ens lika bra som ett lager med primer. Blah. Men lite fint grönt skimmer på ögonlocken fick jag Bajs alltså på sånt!

Nu är det dags för mig att sova så jag orkar gå till skolan imorgon! stor dag framför mig, tehe. Har prov imorgon ju! Lol, har inte pluggat, fan! Tur att det är engelska. Synd att grammatiken börjar bli krånglig nu när man läser cambridge engelska.

/B1


Så fin, men så fruktansvärt dålig utan någon sorts bas :(

Dåligt bloggande

Över helgerna blir det dåligt bloggande som sagt. Delvis för att det händer en hel del grejer, ni vet... ut på krogen(Jag har dock slutat gå ut!) och ja allt annat shit. Och delvis för att jag spenderar hela helgen hos min pojkvän som för tillfället inte ens har internet men det är på väg denna vecka. I och för sig skulle jag ändå inte ha bloggat, men ja...

Så vad har hänt i helgen? Inte ett piss kan jag berätta. Jag har bara tagit ikapp massa sömn och druckit för mycket kaffe på nätterna. Lite härligt att jag till och med har fått Iffe att börja sova nästan lika länge som mig. Neh, om man skulle vända tillbaka på dygnet.

Men men... Ny vecka, och jag ser inte fram emot det. Ångestframkallande faktiskt. Längtar redan till fredag så jag kan få paus från verkligheten igen.


Själva konserten 26/1-11

Vad finns att säga egentligen? Vi köa i typ 1,5 timme, vilket måste ha varit den drygaste tiden ever. Jag frös så jag höll på att börja gråta. Svinigt kallt alltså! Sen gick vi in, jag tog jackorna och hängde in dem. Ställde mig bredvid Selma längst fram. Där stod vi bredvid en pratglad kille med skön dialekt.

Första bandet börja spela, tror dem heter typ Teck1 eller något. Snubben rappa fort som fän i alla fall! Insane. Grym bas, påminde ganska mycket om Enter Shikari, vilket var bra. Var nog den enda i publiken som gilla dem, haha.

Sen börja The Devil Wears Prada spela. Det var storslaget. Jag var glad. Killarna bredvid mig headbanga, det gjorde jag med. Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket från den konserten, haha. Dem var exceptionellt bra må jag säga!

Efter det dök Architects upp. Blev fett förvirrad för jag trodde att Teck1 var dem, så det blev helt bakvänt i mitt huvud. I ett tag trodde jag det var BMTH för folk skrek som idioter, lol. Men jag insåg ganska snabbt att Oliver Sykes har inte så tunt hår och inte fan är han blond heller. Plus så saknade han massa jävla tatueringar! Men dem var väl helt okej. Inget att hänga i julgranen om man säger så.

Sen kom Bring Me The Horizon. Killarna bredvid typ bara "Fan vad mycket tryck det kommer bli nu!111" och ja.. tyckte inte det blev så mycket tryck faktiskt. Men det var awesome. Jag rörde Oliver, tehe. Massa bra låtar spelades. Fast där på slutet så började man glida som fan åt höger. Men det kvitta ju, för konserten tog slut typ 1 låt senare. Det enda dåliga var typ att Oliver var sjuk och hans röst pallade inte med allt så ja... sångaren från Architects fick sjunga en del, lite fult.

Med andra ord, en väldigt bra konsert.


kolla in hans min btw, jag garvade fett länge! (The Devil Wears Prada)

/B1







KONSERTEN VAR AWESOME! (:

BMTH + TDWP

Ikväll blir det konsert! Jag är inte säker på om jag har skrivit ut att jag ska dit ens, haha! Jag tipsade om konserten för väldigt länge sen men då hade jag inga riktiga planer på att gå. Men hur som helst, så ska jag dit ikväll.

Jag bestämde mig dessutom för att köra på en något extremare stil än den jag brukar köra på. Svartsotade ögon, med massa svart ögonskugga, svarta ögonbryn(vilket ser så jävla fierce ut) och så har jag tagit fram svarta jeans och nitskärp. Det är så inte jag överhuvudtaget längre! Det enda som saknas är typ... mitt svarta hår och så skulle jag velat ha ett rött läppstift. Kunde blivit grymt snyggt, hihi.

Men ikväll kommer bli kul även om jag inte känner mig direkt taggad. Jag lyssnar ju inte på Bring Me The Horizon eller The Devil Wears Prada längre, så låttexterna sitter väl inte så bra i huvudet.

Men nu ska jag fixa håret!

/B1


fest hos egge Lördag




wannabe lukas!




Var hemma hos Egge sedan drog vi ner till Kingan och Donna :) Tog sedan taxi till någon lokal där vi satt resten av kvällen/natten! btw ja tror aldrig ja åkt så mycket taxi som ja gjort den kvällen :P 3 gånger.. tror ja!

/ B2

fest hos egge Fredag









Bilderna talar för sig själv men ja orkar inte he upp några fler xDD dock så var det lite mer folk än... Ja,sonja,bea och iffe xD

/B2

120 pro palette

Smink. Något jag spenderar alldeles för mycket pengar på. I julas så fick jag ett ryck och shoppade smink för en obscene summa. Något som fanns däribland som även köptes på internet var denna palett med matta ögonskuggor. 120 stycken. Fast alla är inte matta, vissa är frostade(somliga kallar det shimmer, gay)

Har inte ännu testat paletten, tänkte göra det imorgon när vi ska ut och festa. Men färgerna ser fina ut. Ni som undrar så tror jag den kostade 9 dollar, vilket är typ... 61 spänn. Inte dyrt alltså. Så jag förväntar inte mig ett smack heller från ögonskuggorna. Dem kan vara helt värdelösa, det är okej för mig.

Så nu har jag väl strax över 230 ögonskuggor, grymt va? Min nästa investering kommer vara lösa pigment, dvs metallic färger.



/B1

Dagens naglar

Lol på rubriken x 7. Nah, men grejen är att jag målar om mina naglar ganska ofta. Som igår målade jag dem matt svarta, vilket är typ det tråkigaste jag har haft på evigheter! Så idag efter simningen såg jag att det hade flagnat lite allra överst så jag tog mitt vita nagellack och gjorde "fransk manikyr" à la Bill Kaulitz. Väldigt slarvigt gjort med tanke på att jag satt och åt samtidigt MEN det duger tills på fredag :)



Det värsta är nog med mitt matta nagellack är att jag inte kan lägga på ett överlack för då blir inte färgen matt längre.

/B1

Facebook

"Undrar varför FB i flera veckor försöker "sälja" in sitt profilbyte till mig?? Sen ändrar dom ändå den utan mitt godkännande!! Antar att det är för att folk ska "vaggas" in och tro att dom har ett inflytande. Hela ideen med FB är ju att få sin intigritet våldtagen så jag har aldrig fattat varför dom ska ägna sig åt förspel."

Sant med tanke på det nya profilbytet.

/B1

Nailart

Med tanke på mitt intresse för smink så misstänkte jag att det inte var långt kvar innan jag började fatta tycke för att göra roliga saker med mina naglar också. Jag har suttit och kollat runt på lite roliga saker som man kan köpa till nailart och vi får se om jag har pengar nu under våren ;P

Grejen är att jag har redan testat runt med lite enklare saker att göra men det skulle ju vara grymt kul att verkligen göra det till en hobby. Jag har ju själv märkt att jag har definitivt blivit bättre tex. att måla med vänster hand, vilket inte alltid är så kul när det gäller detaljer.

Men sen är frågan om jag verkligen vill köra på lösnaglar? Njaaa, tycker det är finare med äkta naglar även om mina naglar ser ut som lösnaglar nu pga den franska manikyren.



/B1


Så var helgen över.

Och då börjar en ny vecka. Själv så har jag inte ens varit i närheten av min dator i helgen typ. I torsdags drog jag till min pojkvän och där var jag hela helgen, haha. I fredags stack jag iofs hem och hämtade datorn men hans internet funkar inte så jag hade bara datan till vår filmkväll.

Känner att mitt liv är lite tråkigt just nu. Väldigt mycket med skolan och så. Hm, vad finns där att berätta egentligen? I onsdags gjorde jag fransk manikyr på mig själv. Det blev väl helt okej antar jag. Tycker personligen att det ser lite billigt/horigt ut. Föredrar färgglada färger och lite roligare saker.

Har också funderat på att börja gå på någon mindre diet. Insåg nu i helgen att jag är inte nyttig på något sätt alls. Borde ju nästan ta tag i det nu i och med att man ska ta tag i träningen och så har jag ju "slutat" dricka alkohol(finns lite undantag, typ speciella tilfällen).

LALALALALA, sluta dryga mig nu. Jag försöker bara hitta på anledningar för att slippa gå och lägga mig!

/B1


Mist Stockholm

Jag lovade att lägga upp lite smink som jag hade köpt nyligen. Så jag tänkte ta upp ett märke som jag absolut älskar! Mist Stockholm. Tycker dem har grymt bra ögonskuggor är definitivt värda sitt pris på 140 kr för en ögonskugga. Vill man ha bra kvalite så får man hosta upp lite mer pengar. Så senast jag handlade där så köpte jag 3 nya ögonskuggor.


En helt vanlig matt svart färg. Denna heter "Black Lake". Iofs har jag svarta ögonskuggor men jag ville testa en svart härifrån också.


Denna älskar jag helt fullkomligt! Dem har även en hel del marmorerade ögonskuggor som är så fantastiskt vackra! Just denna heter "Anaconda" och har världens vackraste gröna skimmer. Den är dock lite grönare IRL måste jag nog påpeka, men den har definitivt den där gröna olivfärgen.


Detta är en eyedust, typ samma sak som ögonskugga men väldigt pigmentrik eftersom den är i lös form och anledningen till varför jag inte öppnade den. Pulvret bara flyger överallt! Om man applicerar med en fuktig pensel så blir resultatet riktigt metallic, vilket kan vara grymt coolt. Dessa små burkar kostar 120 kr och är också värda priset! Denna heter "Tyr Star". Den är också ganska olivgrön kan man säga.

Lite andra ögonskuggor jag har är typ "Sapphire", "Karizma", "Milky Way" osv. Men jag kan lätt säga att min favorit är Karizma, som är en pigmentrik gul färg, men den som används mest är min vita ögonskugga ;P

Back to school.

Skolan är igång igen och ja... Jag vet inte riktigt hur det har gått. Gick hela dagen i måndags och gjorde till och med läxa på kvällen när jag var hemma hos min pojkvän. Det var liksom en bra balans på något sätt. Skola, läxor och samtidigt fritid. Han motiverar mig på något sätt. Dock blev det lite sent. Grejen är inte att jag inte vill sova där, men på morgonen så fuckar det sig rätt mycket. Liksom, inget smink eller nånting där och jag hade inte det direkt i min skolväska heller. Kanske borde sticka hem emellan nästa gång?

Så klockan 3 på natten stack jag hem och lyckades göra ett stort misstag. Jag glömde ställa klockan inför morgondagen. Så jag sov. och sov lite till. Tills jag vakna klockan 2 och insåg att jag hade försovit mig. Sånt händer ibland antar jag. Vi gör misstag, right? Det höll inte min mamma med mig om.

"Det var ett misstag! Alla gör misstag ju!"
"Nej, du gör inte misstag, Bea."

Det skrämde mig. Speciellt efter ett samtal jag har haft några gånger med min pojkvän. Jag gör inte misstag, är det någon illusion jag har skapat eller? Att jag är så pass kontrollfreak att saker och ting inte rinner mellan sprickorna?

/B1

Shopping!

Som jag lovade, så lägger jag väl upp lite snabba bilder, heh.


Kenza Bag, har alltid velat ha en liten väska till när vi går ut och jag gillade denna skarpt! 395 kr kostade den.


Oversize stickad tröja från VILA. 450 kr kostade den. Ni vet väl att stickat och randigt är inne till våren? :)


Vanliga tråkiga jeans från VILA. 350 kr, alltid bra att ha liksom.


Lila ögonskugga från Sugarpill. Så grymt fin alltså! 99 kr på ordinarie pris, men jag hade 10% rabatt så den kosta 89kr :)



Den till vänster är utan primer under och den till höger har primer. Riktigt pigmentrik färg, verklig värd varenda krona!


Jag ska ta och fota mitt andra smink som jag har shoppat också, kan vara kul att se ;P

/B1


Black Swan



Har hört så mycket om filmen nu dem senaste veckorna, så jag tror detta blir kvällens underhållning för min del. Jag gillar dessa psykologiska filmer, så tror det blir ganska intressant.

/B1

Herreguuuuuud.

Det är läskigt vad dålig man är på att uppdatera. Men jag kan ju gotta mig i att B2 är sämre ;D

Nej, men denna vecka har jag latat mig något fruktansvärt. Det enda vettiga jag egentligen har gjort är typ... shopping(jag kan lägga upp bilder senare) och typ... filmkväll hos min pojkvän med några andra.

Meeeeeeeeen. Idag ska jag rycka upp mig och gå och sola! Det fina med mig är att jag typ bara behöver sola en kvart för att bli helt megabrun.

Påtal om shoppingen. Jag har köpt massa nytt smink på sistone. Jag har äntligen köpt hem ett märke jag har varit nyfiken på väldigt länge, nämligen Sugarpill. Köpte en lila ögonskugga men jag har inte testat den än. Jag kan också påpeka att den kostade bara 89 kr!!! rena kapet, hehe :) och ja, det är billigt med tanke på att mina favorit ögonskuggor kostar 140 kr styck normalt.



/B1

2011

Första inlägget för 2011 då!

Hoppas ni har hade det trevligt under nyår! Vi gjorde lite av det smarta valet på nyår. Ingen kamera(Snarare vi som glömde dem hemma ;P) så inga bilder togs, vilket kanske är bra. I och för sig drack jag inte så mycket direkt. Plus så får man inte se min fina nyårssminkning. Silvrigt med mörkblått i ytterkanten med en svag hint av magenta och massa glitter ovanpå! Väldigt classy med lösögonfransarna också :)

Däremot något som finns kvar som jag har kunnat dokumentera var mina naglar. Hade lite tråkigt på dagen så jag passade på att måla naglarna efter att ha sett en video med roliga naglar.


Ser dock så fult ut på så nära håll. Snyggare i verkligheten :)

RSS 2.0