Home again!

Det är inte lätt att blogga när man är ute och reser så mycket och dessutom när ens data är trasig!

Hursomhelst är vi tillbaka i Ystad igen efter en tredagars tripp till huvudstaden Stockholm! Vi såg Alesana för andra gången och dem var helt fantastiska! Vi träffade dem för andra gången och dem var lika trevliga, haha. Shawn(sångaren) blev jätteglad när vi berättade att vi såg dem i Danmark också och det firades med en rejäl kram. Så jävla mysigt screamo band, hah.

Igår blev det shopping i sthlm city, mycket trevligt men slutet blev inte lika trevligt. Vi missade nämligen tåget, och fick lite halvt panik över hur vi skulle ta oss hem igen eftersom det var ju skola dagen efter! Men oroa er inte! B3 är experter på att lösa rese/konsert problem, haha. Vi hade i alla fall 600 kr på oss, men bussbiljetterna kostade 900 kr. Dock lyckades vi samla ihop 300 kr så vi kom säkert hem till Malmö för att sedan åka direkt till skolan. Inte direkt fräscht! Bakläxa till nästa resa: Skaffa Torrschampoo från Åhlens.

Kan visa en bild på en tröja vi köpte från HM, kampanjen Fashion against aids. Och eftersom vi är trogna TH-fans så blev det självklart t-shirten från Tokio Hotel!

fashion against aids

Väldigt snygg t-shirt!

Vi hörs senare,

B3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0