Lund

Full fart, full fart. Ikväll blir det att ta bilen till Lund och gå på födelsedagsparty. Cider är inhandlat och så har man kvar massa vodka sen tidigare. Blir nog en bra fylla ikväll. Hoppas lite på som förra helgen. Vet inte om jag har skrivit om den?

I alla fall... B3 skulle iväg på ett 18-års kalas men ingen av oss var taggade på det. Vi förade lite och tänkte att innan vi sticker dit så drar vi några shots. Vi tog 3 shots innan vi stack ner. Efter det så kom vi till festen. Hälsade på tjejerna som höll i festen. Sen gick vi tillbaka och fortsatte shotta med våra andra vänner. Haha, lyckat va?

Kvällen sluta med typ... jag vet inte, kanske minst 15-16 shots till och massa öl på Donna Gina. När krogen stängde så stapplade vi iväg till MAX och åt cheeseburgare innan vi vandrade hem.

Men men! Vill inte riktigt lägga in bilderna från förra veckan haha. fula fula bilder.

/B1

Outfits

Satt och lekte lite inne på HM's hemsida och lyckades knåpa ihop en outfit jag hade kunnat tänka mig i höst. För mig så vill jag ha den varma stickade koftan tillsammans med ett par slimfit jeans och mina Uggs. Ev. någon ljus halsduk också.
Men just på denna bilden så tog jag en svart cardigan som också såg fin ut. Lite sådär halvt mysigt. :)



Ska gå på jakt efter den perfekta stickade koftan senare i höst. Vet precis vad jag letar efter men frågan är bara var den finns, hm.

IKEA

Haha, lite sent men förra veckan var vi på ikea med Iffes syster och pojkvän. Och då passade vi på att köpa hem lite nya roliga saker till lägenheten som kommer passa in när det är färdigrenoverat. Bland annat ett nytt diskställ, lite skålar, nya bestick och växter och sånt crap. Vuxenpoäng till mig, yäääy. ;)

Men det roligaste var nog när dem spontanköpte en tv på typ 46 tum eller nått sånt och den fick inte plats i bilen hahaa. Men med lite problemlösning så kom den in. Kändes som en lång väg hem, dessutom så bor dem uppe i Karlshamn så det blev en bit extra att köra efter att vi hade mellanstoppat i Ystad.

/B1



RSS 2.0