We were victims of ourselves

Uh, angående förra inlägget... TJI FICK JAG!! För fy fan vad det snöar här nu!! typ en halv meter snö och det slutar inte snöa heller :O jag dog lite när det första lilla snön kom, men nu när det inte slutar... herregud alltså! men jag älskar snö så ;) ska snart ut på min nattliga promenad i snön... har gjort det dem senaste nätterna nu så :P

Anyway, har inte så jättemycket mer att skriva mer än att tipsa om ännu en bra låt. Har lyssnat på denna i ett tag men jag kände att det var dags att den fick komma in som musiktips på bloggen.

Känns som att jag är lite tjatig just nu, men jag är bara lite hyper på för mycket socker :D


Walking in a winter wonderland

Jag var på stan idag med B2 och inne på en affär hörde jag något i stil med snökaos i hela landet och jag kunde inte låta bli att fnysa till.

Inte är det något snökaos här i skåne! Okej, vi har lite is på dammarna och kanske någon fryst vattenpöl, men ingen snö. Så att säga att det är snökaos över hela landet är väl lite fel, tycker jag då.

Dock har det snöregnat här idag ganska mycket men det lägger ju inte sig på marken så man kan ju ändå inte kalla det snökaos, för det enda vi får är vattenpölar. Jag vet inte, men jag blev lite irriterad på killen på radion. Kanske för att jag själv vill ha en vit jul?

Fast det får jag ju också, åker ju upp norr om en vecka och firar jul i hälsingland medan B2 åker till Kanarieöarna imorgon :)


Inte har vi så mycket snö här i skåne...


My Mama Said...

Känner ni också ibland att det finns så mycket i världen man missar?
Jag känner så nästan varenda dag och speciellt inom musikvärlden.

Varje dag stöter jag på ett nytt band som jag börjar gilla. Det är helt sjukt hur mycket bra musik det finns egentligen. Det kanske är för att jag är väldigt öppen till all musik(det finns ínte mycket musik jag inte klarar av). Som idag satt jag inne på fejjan och surfade när jag såg att någon hade skrivit något om bandet "Hedley". Självklart är jag allt för nyfiken för att inte kolla upp musiken och smack! Blev helt överförtjust i musiken och nu sitter jag och lyssnar på den nonstop.




My mama said
Don't talk to strangers
Just wrap it up so you don't wind up dead
Like mama said, just like Mama said
My mama said

Hey pretty lady it's crazy
You're almost twice my age
I wanna dance on your body
The way I shake it on stage


 

Empire State of Mind...

... är låten jag lyssnar på för tillfället :P

Jag har totalt gett upp med detta om bloggen. Kanske smått för att jag blev utkastad hemifrån och fick sen typ bo lite här och där i några dagar innan jag vågade sätta foten hemma igen :P

Aja, I'm a survivor :)

Kan lägga upp en bild sen i lördags då vi var på fest med tema "Slampa" .. ser kanske nt så jätteslampigt ut, men ni har nt sett från själva festen så, hehehe... ;-) Det där var ju typ 4 på eftermiddagen så ;)



Kan berätta att den där tubtoppen satt inte kvar hela kvällen, tror jag flashade exakt allt för alla, haha!


RSS 2.0